De beste advokatfirmaene i Mo i Rana

Er du på jakt etter en advokat i Mo i Rana som kan yte juridisk rådgivning og bistand i en sak? Mange advokater holder til i området, og det er derfor ikke enkelt å finne én advokat som er best for akkurat din sak. Lurer du på hvordan du kan finne advokater i Mo i Rana uten å måtte tråle hele internett? Det finnes en enklere metode.

Advokat Erling Moss

 • Checkmark
  Stiftet i 1995
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Nordahl Griegs gate 6, 8622 Mo i Rana

Les mindre

Advokat Erling Moss har lang og bred erfaring som advokat, og har drevet egen praksis siden 1995. Han tilbyr juridisk rådgivning innenfor en rekke rettsområder, med særlig vekt på strafferett, erstatningsrett, og personskader.

Advokathuset Helgeland

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1997
 • Checkmark
  13 ansatte
 • Checkmark
  Ranheimgata 3, 8622 Mo I Rana

Les mindre

Advokathuset Helgeland DA er blant de største advokatfirmaene i Nordland. De har kontorsted både i Mo i Rana og Mosjøen, og har hele Helgeland som deres primære markedsområde. Gjennom faglig bredde og erfaring tilbyr de juridisk bistand på de fleste rettsområder. De har privatpersoner, bedrifter/næringsliv, organisasjoner, samt offentlige instanser som klienter. Advokathuset Helgeland DA har til sammen 13 medarbeidere, hvorav ti advokater og tre sekretærer.

Advokathuset Just

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2002
 • Checkmark
  7 ansatte
 • Checkmark
  Strandgata 3-5, 8622 Mo I Rana

Les mindre

Advokathuset Just kan tilby bistand til alle med behov for advokathjelp. Advokatene ved kontoret har bred erfaring med bistand til privatpersoner og næringslivet i regionen innenfor en rekke rettsområdet som; fast eiendom, familierett, skatterett, selskapsrett, strafferett, arbeidsrett, m.m.Advokathuset Just AS er et driftsselskap, og det er advokaten som påtar seg oppdraget som er saksansvarlig. Alle deres advokater er medlemmer av Advokatforeningen og oppfyller krav til sikkerhetsstillelse og ansvarsforsikring til dekning av erstatningsansvar som pådras under utførelse av advokatvirksomheten.

Nord Advokatfirma

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2012
 • Checkmark
  9 ansatte
 • Checkmark
  Nordahl Griegs gate 10, 8622 Mo I Rana

Les mindre

Dan Erik Kjellnø etablerte sin advokatforretning på Mo i 1982. Med årene har firmaet gradvis blitt utvidet, og i 2012 endret virksomheten navn til Nord Advokatfirma DA. Firmaet har med årene vokst til å bli ett av de største advokatkontorene på Helgeland og i landsdelen for øvrig. Med fagkunnskap, engasjement og erfaring tilbyr firmaet i dag kvalifisert juridisk bistand innenfor de fleste rettsområder. Deres primære marked er Mo i Rana, Helgeland og landsdelen for øvrig, men de tilbyr rådgivning til kunder over hele landet.

Bilde

De beste advokatfirmaene i Mo i Rana

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn relevant rettshjelp i Mo i Rana

Det å søke etter advokater i Mo i Rana kan være tidkrevende, spesielt når de ulike advokattjenestene gjerne er spesialisert på ulike rettsområder.

Vi har derfor utviklet dette enkle verktøyet for deg. Du trenger faktisk bare å legge inn opplysninger om sakens art og kontaktinformasjon, og deretter starter vi jakten på advokater for deg. Dette koster deg ingenting.

Vår gratis tjeneste resulterer i at du vil motta tre skreddersydde tilbud fra de mest relevante advokatene i området.

Kan du få gratis advokathjelp?

Fri rettshjelp er en juridisk støtteordning for nordmenn som ikke har økonomi til å dekke alle advokatkostnadene sine selv. Dette innebærer at staten tar deler av regningen, mens du bare trenger å betale en egenandel.

Du slipper denne egenandelen om inntekten er under 100 000 kr. Fri rettshjelp tilbys til dem som har brutto årsinntekt lavere enn omkring 350 000 kroner. Det er med andre ord ikke alle som har rett på fri rettshjelp via rettshjelpsordningen.

Det du imidlertid bør merke deg, er at bistandsadvokatordningen kan hjelpe hvem som helst med fri rettshjelp. Her er ikke inntekten en innvirkende faktor. Bistandsadvokatordningen sørger for at du får en bistandsadvokat dersom du er fornærmede i en alvorlig sak.

Dette gjelder blant annet i saker som omhandler militærnekt, barnevern, seksualforbrytelser, tvungent helsevern for psykisk syke, urettmessig straffeforfølgelse, tvangsekteskap, menneskehandel eller voldsoffererstatningssaker.

Tips: Få best mulig rettshjelp i Mo i Rana

Hvordan kan du sørge for at rettshjelpen du mottar er best mulig? Du bør først og fremst tenke på det økonomiske aspektet. Kan du ikke få fri rettshjelp? Da bør du lage et budsjett slik at du ser hva du har råd til.

Husk dessuten på at enkelte forsikringer kan dekke deler av kostnadene du har til advokattjenester.

For at rettshjelpen skal bli best mulig, er det også viktig at advokaten har god erfaring innen det juridiske området du omfattes av. Sjekk også anmeldelser fra andre klienter, noe som kan gi deg verdifull informasjon.

Oppdag advokater i Mo i Rana

Fordelen med tjenesten vår, er at du kan finne advokater i Mo i Rana uten alt det kjedelige ekstraarbeidet. De tre tilbudene som du mottar, vil komme fra advokater med ønsket kompetanse. Du slipper derfor å sjekke opp i dette.

Sammenligne de tre tilbudene du mottar, og finn ut hvem av advokatene som er mest velegnet til å hjelpe med saken din. Enkelt, raskt og greit.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454