Personvern

1. Innledning
1.1 Denne nettsiden drives av Lead Service AS. Bedriftsinformasjon:
Lead Service AS
Org.nr 922 997 454
Bogstadveien 27b
0355 Oslo
Telefon: kontakt@advokatmatch.no

LWM AS er i dag juridisk eier av nettstedet, men all driften av dette nettstedet gjøres av Lead Service AS. Nettstedet er registrert hos Domeneshop AS.

1.2 Vi gjør vårt beste for å beskytte våre brukeres personlige opplysninger.
1.3 Disse personvernreglene gjelder i tilfeller der vi behandler eller lagrer personopplysninger, slik som navn, adresser, epostadresser, telefonnummer og andre opplysninger som blir gitt i forbindelse med bruken av våre tjenester.

2. Informasjonskapsler
Vi kan bruke informasjonskapsler på denne nettsiden. Les mer om dette på vår side om informasjonskapsler.

3. Bruk av personopplysninger
3.1 Vi mottar personopplysninger når noen sender en melding gjennom et av kontaktskjemaene på denne nettsiden. Dette innebærer navn, kontaktinformasjon og eventuell informasjon som fremkommer i fritekstfeltet på meldingen. Vi sletter alle personopplysninger som vi har mottatt innen 7 virkedager.

4. Deling av dine personlige opplysninger
4.1 Når bruker sender inn forespørsel om å motta tilbud fra våre leverandører(advokater), så vil kontaktinformasjon og henvendelsen bli sendt videre til maksimum tre relevante advokater. Denne informasjonen vil innebære epost, navn, firmanavn og andre opplysninger som bruker selv oppgir.

Vi sender alltid ut en epost til bruker med informasjon om hvilke advokatfirmaer som kontaktinformasjonen har blitt sendt videre til. Vi deler ikke informasjon med andre enn de leverandører som er oppgitt i eposten vi sender ut. På denne måten vet brukeren hvor informasjonen har blitt sendt og kan spore sine personopplysninger.

Det er også viktig for oss å sikre at de leverandører vi deler informasjonen med behandler denne informasjonen i henhold til alle gjeldende regelverk om personvernopplysninger. Vi har derfor forsikret oss at leverandørene har en tilstrekkelig personvernerklæring og at bruker kan få innsyn i lagrede data.

5. Lagring av personopplysninger
5.1 Vi lagrer personopplysninger i maks 7 dager. Denne lagringen skjer på passordbeskyttede og sikre servere.
5.2 Lagring av informasjon på servere er aldri 100% sikkert. Hacking vil være mulig, selv om det skjer meget sjeldent.

6. Tilgang og sletting
6.1 Du har rett til å kreve innsyn og å få slettet personopplysningene som vi behandler om deg. Du kan lese mer om dine rettigheter på: www.datatilsynet.no.
6.2 Hvis du vil gjennomgå eller slette personlig informasjon som vi kan ha om deg, vennligst kontakt kontakt@advokatmatch.no. Vi vil behandle din forspørsel så fort som mulig, og det kan ta opptil 10 dager å behandle forespørselen din.
6.3 For identifikasjon vil du bli bedt om å sende en kopi av passet ditt for å bevise din identitet.

Oppdatert: 26.01.2021

Takk for at du sendte inn en henvendelse. Du vil bli kontaktet av 3 forskjellige advokater innen kort tid