Bærekraft

Færre konflikter er viktig for å skape et bærekraftig samfunn. Advokatmatch tar ansvaret på alvor ved å hjelpe folk med å først forsøke å løse konflikter selv på diplomatisk vis, fremfor å tjene penger på andres krangler og konflikter. Et viktig prinsipp i norsk lov er at første løsning skal være å ordne opp selv, uten bruk av advokater.

Vi ønsker å tilrettelegge for dette ved å tilby en rekke gratis ressurser for konflikthåndtering og rådgivning her på våre sider. Skulle du likevel trenge videre hjelp, kan du bruke anbudstjenestene våre til å finne det beste tilbudet på erfarne og dyktige advokater.

Våre prinsipper

Advokatmatch ønsker å bidra til at alle kjenner til sine rettigheter under norsk lov, samt få nødvendig hjelp. Det er derfor vi har utarbeidet følgende prinsipper som legger grunnlaget for vårt arbeid.

liste ikon

Konfliktløsning gjennom diplomati

En advokat kan være nyttig i mange situasjoner, men det er ikke alltid nødvendig å bruke en. Først bør du forsøke å ordne det selv, og kun bruke advokat som siste utvei. Vi har en rekke artikler om forhandlinger og diplomati som kan hjelpe deg med å løse konflikter på en fredelig måte.

liste ikon

Rettferdighet for alle

Uavhengig av hvor mye penger eller makt man har, skal alle ha lik mulighet til å få god hjelp. Advokater som tar oppdrag gjennom oss forplikter seg til å følge etiske retningslinjer, slik at du kan være trygg på at du får en rettferdig behandling.

liste ikon

Lavest mulig pris

Det kan være dyrt å bruke en advokat, men det trenger ikke nødvendigvis å være slik. Vi jobber for at du alltid skal få et transparent og forutsigbart prisoverslag, slik at du kan planlegge advokatutgiftene dine. Vi kan også hjelpe deg med å finne gratis advokat, dersom du har krav på det.

Bilde

Få hjelp ved konflikthåndtering

Rask og rettferdig konflikthåndtering er nødvendig for et trygt og bærekraftig samfunn. Enten det dreier seg om konflikter i arbeidsliv, arv og oppgjør, skilsmisser, bygg eller andre saker, er det viktig å få hjelp til å løse konflikten på en god måte. Advokatmatch tilrettelegger for god konfliktløsning gjennom våre tjenester:

  • Motta tilbud fra flere advokater, slik at du kan sammenligne priser og velge det beste tilbudet.
  • Få hjelp til å ordne opp i konflikten på en trygg, profesjonell og effektiv måte, enten du løser tvisten selv eller får juridisk bistand.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454