Om oss

Advokatmatch.no er en tjeneste som matcher mennesker som trenger advokat med de rette advokatene. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for både den som søker en advokat og advokatene selv.
Ved at du som privatperson eller næringsdrivende får tilbud fra forskjellige advokater vil dette forenkle prosessen med å lete etter den rette advokaten betraktelig. Det vil også skape gjennomsiktighet, i det du vil kunne sammenligne ulike advokater i forhold til pris og ekspertise.

Advokatene som benytter våre tjenester vil på samme side slippe prosessen med å finne tilbudene som passer best for dem. Ved at vi innhenter forskjellige saker fra forskjellige mennesker, vil hver enkelt advokat enkelt kunne velge blant de oppdragene som passer dem best.

Enten du er advokat eller leter etter en advokat er hovedmålet med vår tjeneste å spare deg tid. Vi har til en hver tid et team som jobber for at dette skal skje smidigst, raskest og så enkelt mulig.

Dersom du leter etter en advokat eller selv er en advokat som vil benytte deg av tjenesten vår er det bare å ta kontakt med oss gjennom denne siden. Vi håper du får nytte av tjenesten vår.  

Her finner du oss

Adresse:

Tjuvholmen allé 3,
0252 Oslo
Norge

Driftes av:

Lead Service AS
Org.nr. 922 997 454

E-post:

hei@leadservice.no

Åpningstider:

09:00 - 17:00 hver dag

Du kan sende oss e-post når som helst og vi vil gjøre det vi kan for å svare deg samme virkedag.

Bilde

Les mer om hvordan Advokatmatch fokuserer på bærekraft og samfunnsansvar

Bærekraft

Færre konflikter er viktig for å skape et bærekraftig samfunn. Advokatmatch tar ansvar...

Bilde

Samfunnsansvar

Advokater har en viktig rolle i samfunnet. De skal ivareta sine klienters interesser p...

Bilde

Vi samarbeider med Jussinfo.no

jussinfo.no logo

Våre verdier

Checkmark

Solide samarbeidspartnere

Alle våre samarbeidspartnere er nøye kvalitetssikret av oss. Det betyr at du kan føle deg trygg når du bruker våre tjenester.

Checkmark

Tilbud innen kort tid

Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang. Kort tid etter mottar du tilbud fra tre forskjellige leverandører.

Checkmark

Tilbud nær deg

Vi finner frem til de leverandørene som er nærmest deg med relevant erfaring. Du vil derfor motta tilbud kun fra dem som kan utføre oppdraget ditt på best mulig måte.

Checkmark

Gratis og uforpliktende tilbud

Det koster deg ingenting å bruke våre tjenester. Alle tilbudene du mottar er helt uforpliktende, og du bestemmer selv hvem du vil svare.

Checkmark

Alltid 3 tilbud

Vi gir deg alltid tre tilbud fra relevante og pålitelige leverandører. Dette gjør at du kan sammenligne prisene og velge det tilbudet som passer best for deg.

Checkmark

Brukervennlighet

Skjemaet er enkelt å utfylle ut og tar deg under et minutt. Deretter mottar du mail med tilbud som du kan studere i ro og mak.

Møt teamet vårt

Møt det dedikerte teamet bak Advokatmatch. Alle jobber for å gi deg en best mulig opplevelse av våre tjenester, helt kostnadsfritt. Vi har hjulpet tusenvis av nordmenn til å få billigere og bedre advokathjelp.

Bilde

Didrik Sundal

Daglig leder

Håkon Hess

Håkon Hess

Head of IT

Simen Tokerød Bergo

Simen Bergo

Fullstack-utvikler

aksel hellerud

Aksel Hellerud

Strategiutvikler

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454