Samarbeid med oss

Er du en advokat som ønsker flere kunder? I så fall har du kommet til rett sted. Vi samler inn henvendelser fra privatepersoner og selskaper over hele landet og sender de videre til advokatene vi samarbeider med.

Ta kontakt med oss

Ved å samarbeide med oss vil du slippe å tenke på å markedsføre tjenestene dine. Dermed kan du konsentrere deg om andre oppgaver i selskapet. Du betaler en fast og rimelig pris per henvendelse du mottar, og kan selvfølgelig velge hvor i landet du vil få henvendelser fra.

Videre står du alltid helt fritt til å be om færre eller flere henvendelser, slik at du for eksempel aldri vil risikere å betale for henvendelser i perioder hvor du ikke trenger flere kunder.

For oss er det viktig at alle samarbeidspartnerne er fornøyd med henvendelsene. Vi fokuserer på å sende ut kvalitetshenvendelser, og følger ofte opp for å få tilbakemelding på henvendelsene vi sender ut.

Dersom du er en advokat og er interessert i et samarbeid kan du enten ringe oss på tlf 974 37 565 eller fylle ut kontaktskjemaet over.

Våre kunder kommer ikke på kant med Regler for god advokatskikk, og da særlig regel 5.2 om henvisningshonorar. Dette er fordi AdvokatMatch aldri gir noen anbefalning i forhold til hvilken advokat kunden bør velge, men kun setter kunden i kontakt med ulike advokater.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454