Karriere

Har du lyst å søke jobb hos Advokatmatch eller er du et advokatfirma som ønsker flere henvendelser? Vi hører gjerne fra deg. Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor for å søke ledig stilling eller bidra på andre måter.

Din kontaktinformasjon

Spennende stillinger hos Advokatmatch

Vi jobber for å gjøre Advokatmatch til en bedre tjeneste for brukerne våre, og vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere som kan hjelpe oss med dette. Vi er en virksomhet i vekst, og det betyr at vi stadig har behov for nye medarbeidere med samme visjon som oss: et samfunn hvor alle kan få hjelp til å løse konflikter eller få juridisk bistand. Advokatmatch ser alltid etter deg som kan:

  • Skrive relevante artikler
  • Hjelpe oss med å finne flere samarbeidspartnere
  • Bidra på andre måter – kom gjerne med ditt forslag!

Vi ønsker også å høre fra advokatfirmaer som ønsker å motta flere henvendelser. Dere velger selv om dere vil gi et tilbud eller ikke. Vi vet at det er mange som trenger hjelp av pålitelige og seriøse advokater som dere, og derfor ønsker vi å gjøre det enklere for dere å få kontakt med dem. Det er bare å sende inn kontaktskjemaet for å undersøke hvilke muligheter du kan få hos oss. Velkommen skal du være til Advokatmatch-familien!

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454