Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet svar på hyppig stilte spørsmål, slik at du enkelt kan sjekke det du lurer på. Dersom du ikke finner svarene du er på jakt etter, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hører gjerne fra deg.

Finn svarene på dine spørsmål

Hva er Advokatmatch?

Advokatmatch er en nettbasert tjeneste som formidler kontakt mellom deg og advokater, slik at du kan få hjelp til det du trenger hjelp til. Tjenesten gjør det enklere for deg å få tilbud fra flere advokater samtidig. Dette gjør at du kan spare tid og penger, og du kan være trygg på at du får det beste tilbudet.

Hva koster tjenesten?

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende for deg som trenger advokathjelp. Du står fritt til å takke ja eller nei til tilbudene. Du kan derimot spare penger ved å innhente tilbud og sammenligne priser. Du får også beskjed om du har krav på fri rettshjelp.

Hvem kan bruke tjenesten?

Tjenesten er åpen for alle, uavhengig av økonomisk situasjon. Du kan bruke tjenesten til å etterspørre fri rettshjelp eller undersøke om du har krav på gratis advokat. Uansett hva slags advokathjelp du trenger, kan du sende en forespørsel på våre nettsider.

Jeg fikk ikke 3 forskjellige tilbud fra advokater, hvorfor ikke?

Det er dessverre ikke alltid mulig å gi deg tilbud fra tre forskjellige advokater. Dette kan skyldes ulike årsaker. For eksempel, det er kanskje ikke er nok tilgjengelige advokater med nødvendig ekspertise i ditt geografiske område.

Hva om jeg ikke er fornøyd med et av tilbudene?

Det er helt opp til deg å bestemme hvilket av tilbudene du vil gå videre med. Du står fritt til å takke ja eller nei til alle advokatene du mottar tilbud fra.

Hva om jeg ikke har råd til advokathjelp?

Mange advokater gir gratis hjelp eller reduserte priser til personer som ikke har økonomisk mulighet til å betale for advokathjelp. Vi kan hjelpe deg med å undersøke muligheten for fri rettshjelp eller gratis advokat. Send inn skjemaet på nettsidene våre for at advokatene skal kunne vurdere dine krav og rettigheter.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454