De beste advokatfirmaene i Hamar

Trenger du en advokat i Hamar? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Hamar i 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og benytt vårt skjema for å bli matchet med gode advokater som passer din sak.

Advokatfirmaet Mageli

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1997
 • Checkmark
  9 ansatte
 • Checkmark
  Østregate 23, 2317 Hamar

Les mindre

Mageli er et forretningsjuridisk firma med høyt kvalifiserte advokater med lang erfaring i å bistå private og offentlige aktører. De har som mål å oppnå gode løsninger for kundene sine gjennom rådgivning, bistand i forhandlinger og i saker for domstolene. Advokatene har ulik bakgrunn og livserfaring. Samlet har de bred faglig kompetanse.

Stange Advokatkontor

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2016
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Storgata 13, 2335 Stange

Les mindre

Stange Advokatkontor tilbyr rådgivning innenfor en rekke rettsområder som blant annet; arbeidsrett, helserett, erstatningsrett, skifterett, strafferett, gjeldsrådgivning, m.m. Selskapet eies og drives av advokat Ann Kristin Reitan Bogen, som har lang og bred fartstid som advokat, og har siden 2007 drevet egen praksis på Stange. Selskapet består av totalt 2 ansatte.

Østby Aarskog Advokatfirma

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2015
 • Checkmark
  8 ansatte
 • Checkmark
  Grønnegata 83, 2317 Hamar

Les mindre

Østby Aarskog Advokatfirma er i dag et framoverlent og moderne drevet advokatfirma. De driver virksomhet fra Hamar, men har oppdrag over hele landet i tillegg til enkelte oppdrag som strekker seg utover landegrensene. Virksomheten er forankret i høy faglig og etisk standard, integritet, og sterkt engasjement for den enkelte sak og klient. Selskapet ble i 2015 videreført fra advokat Dyre Østbys praksis, som ble startet opp i Hamar allerede i 1978.

Advokatfirmaet Dahl

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1995
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Stangevegen 34, 2317 Hamar

Les mindre

Advokatfirmaet Dahl er et kontorfellesskap, og videreføring av Advokatene i Vølund, og består av 4 advokater; Advokat Tore M. Famenstad, Advokat Gro Enochsen, Advokat Line Grønland, og Advokat Frode Aabak. Selskapet bistår både private og selskaper innenfor en rekke rettsområder som; arbeidsrett, strafferett, arv og skifte, familierett, bistandsadvokat, m.m. Kontorfellesskapet holder til sentralt på Hamar.

Bilde

De beste advokatfirmaene i Hamar

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn rettshjelp på Hamar

Det kan oppleves som tidkrevende å søke opp mange forskjellige advokater i nettleseren for å finne den beste for din sak. For at du skal kunne spare tid, har vi laget et verktøy som gjør at du finner en dyktig advokat på Hamar med få tastetrykk.

Bare fyll ut et enkelt skjema, send det inn og motta deretter tre separate tilbud om rettshjelp fra relevante advokater.

Tjenesten er enkel å anvende, og i tillegg gratis. Dermed kan alle som er på utkikk etter rettshjelp på Hamar dra nytte av den.

Gratis advokathjelp – hvordan få det?

Det å benytte seg av rettshjelp og advokattjenester kan fort bli dyrt. Derfor kan det være lurt å sjekke om du kvalifiserer for fri rettshjelp. Det går enkelt forklart ut på at staten tar regningen for advokaten din. Innimellom dekkes alle utgifter, andre ganger deler av dem.

Det er imidlertid ikke alle saker som kvalifiserer for gratis advokathjelp, verken på Hamar eller andre steder i Norge. Hovedregelen er at saken må være av en viss art og karakter. Her er noen eksempler på saker som gir fri rettshjelp til alle, uansett formue eller inntekt:

 • Ekteskap under tvang
 • Nektet utførelse av militærtjenester
 • Saker som omhandler barnevern
 • Voldsofre med erstatningskrav rettet mot gjerningsmann
 • Seksualforbrytelser
 • Saker som omhandler menneskehandel
 • Uberettiget straffeforfølgelse
 • Tvungen psykisk helsevern

I diverse andre saker er det også mulig å motta fri advokathjelp, men da kun hvis du tjener mindre enn 350 000 kr som enslig, eventuelt 540 000 samlet for ektepar eller samboende par. De som tjener mindre enn 100 000 kr slipper dessuten egenandel.

Fri rettshjelp kan fås ved å benytte rettshjelpsordningen, visse forsikringer eller bistandsadvokatordningen.

Motta rettshjelp på Hamar

Før du bestemmer deg for hvilken advokat på Hamar du skal benytte deg av, kan det være en idé å tenke over egne kriterier for tjenesten. Hvor mye penger kan du bruke på advokat? Det kan være lurt å sette opp et budsjett for å se hva du har råd til.

I tillegg til pris, er det viktig å velge en advokat som faktisk har erfaring innen eller ekspertise på ditt rettsområde. Noen advokater er eksperter på arverett, mens andre har mest erfaring med kjøpstvister – og så videre.

Hvordan finne riktig advokat på Hamar?

Enten du trenger hjelp med klagesaker hos NAV, barnevernssaker, uriktig oppsigelse fra arbeidsplassen, boligforsikringer, boligkjøp eller bilkjøp, kan en advokat på Hamar hjelpe deg.

Så snart skjemaet på denne siden er fylt ut og innsendt, starter vi prosessen med å finne egnede advokater. Sammenlign de tre tilbudene du mottar, og avgjør hvilken advokat på Hamar som er mest egnet til å ta din spesifikke sak.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454