De beste advokatfirmaene i Kongsvinger

Trenger du en advokat i Kongsvinger? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Kongsvinger i 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og benytt vårt skjema for å bli matchet med gode advokater som passer din sak.

Advokatene Myrvold, Nøkleby, Gjølstad & Løvberg

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1998
 • Checkmark
  6 ansatte
 • Checkmark
  Fjellgata 5 3, 2212 Kongsvinger

Les mindre

Advokatene Myrvold, Nøkleby, Gjølstad og Løvberg tilbyr juridisk bistand til privatpersoner, næringsdrivende, bedrifter, og offentlig organer. De gir råd og fører saker for domstoler, fylkesnemnder, og andre tvisteløsninger. Advokatfellesskapet har i dag kontorer sentralt på Kongsvinger, og består av 6 ansatte med lang, og bred kompetanse innenfor en rekke fagområder.

Advokatfirmaet Mejdell Jacobsen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2019
 • Checkmark
  8 ansatte
 • Checkmark
  Røde-kors Vegen 4, 2208 Kongsvinger

Les mindre

Advokatfirmaet Medjell Jacobsen er et lite, men effektivt kompetansemiljø som tilbyr deg høy kvalitet, levert innen avtalt tid. De dekker en rekke fagområder innen blant annet; arbeidsrett, arverett, avtalerett, barnefordeling- og barnevern, bistandsadvokat, forsvarsadvokat, nav- og statlige ytelser, varslersaker, m.m. Selskapet holder til sentralt i Kongsvinger, men fører saker over hele landet.

Advokat Siri Brænden

 • Checkmark
  Stiftet i 2001
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Engens gate 1, 2208 Kongsvinger

Les mindre

Advokat Siri Brænden driver egen praksis fra sentrum av Kongsvinger. Hun har sitt spesialområde innenfor arv, familierett som barn- og foreldre, samlivsbrudd, samt barnevern.

Advokatfirmaet Consensus

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2010
 • Checkmark
  5 ansatte
 • Checkmark
  Jonas Lies gate 15

Les mindre

Advokatfirmaet Consensus tilbyr juridisk bistand til private og næringsdrivende innenfor de fleste rettsområder, blant annet; familie- og arverett, barnerett, entrepriserett, ekspropriasjonsrett, landbruksrett, fast eiendom, m.m. De legger særlig vekt på å yte hurtig og effektiv juridisk bistand av høy falglig kvalitet. Selskapet har kontorer sentralt i Hamar, og Kongsvinger, og består av totalt 5 ansatte.

Bilde

De beste advokatfirmaene i Kongsvinger

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn en kvalifisert advokat i Kongsvinger

Jakten på en god advokat kan virke både lang og tidkrevende. Mest sannsynlig er du ute etter en advokat som har spesialisert seg på ditt aktuelle rettsområde. Det er et smart trekk!

Vi har laget en brukervennlig og effektiv tjeneste for deg som ønsker rettshjelp i Kongsvinger. Tjenesten er gratis, slik at alle kan få glede av den – uansett økonomi eller bakgrunn. Du trenger bare fylle ut skjemaet på siden med nødvendig info.

Du legger blant annet inn hvilken rettsområde du trenger hjelp innen. Vi videreformidler så denne forespørselen til aktuelle advokater i nærområdet. Tre advokater vil deretter sende deg tilbud. Slik blir valget ditt med ett litt enklere.

Har du krav på gratis advokat?

Gjennom bistandsadvokatordningen, rettshjelpsordningen eller diverse forsikringer kan du få gratis advokat. Fri rettshjelp fra staten gis i saker med høy alvorlighetsgrad, og det er som regel et krav til at du ikke kan ha en årsinntekt høyere enn 350 000 for å få gratis hjelp.

I mange tilfeller vil det også være et krav om at du betaler en egenandel for den juridiske hjelpen du mottar. Hvis du har en veldig lav årslønn på mindre enn 100 000 kroner, kan du likevel slippe unna denne egenandelen.

Men – i mange tilfeller vi du kunne ha rett på fri rettshjelp, helt uavhengig av hvor høy eller lav årslønnen eller formuen din er. Dette gjelder for en rekke ulike saker. Vi kan for eksempel trekke fram saker som omhandler følgende:

 • Militærnekt
 • Tvungen psykisk helsevern
 • Voldtekt og seksuelt misbruk
 • Barnevernssaker
 • Voldsoffererstatning
 • Tvangsekteskap
 • Menneskehandel
 • Straffeforfølgelse uten rettslig grunn

Motta rettshjelp i Kongsvinger

Dersom du trenger en advokat i Kongsvinger som kan yte nødvendig rettshjelp, er det viktig å sette kriterier. Hvor mye har du råd til å bruke på advokattjenester og rettshjelp? Pris på advokattjenester kan variere mye, og er relevant for alle som ikke kan få fri rettshjelp.

Du er kanskje også opptatt av høy kvalitet på den juridiske hjelpen du mottar. Da er det viktig å velge en advokat med relevant erfaring. Velg gjerne en advokat som har vært i jevnlig kontakt med tilsvarende saker, eller som har spesialisert seg på rettsområdet. Se forøvrig oversikt over de best rangerte firmaene i Norge her.

Hvordan finne rettshjelp i Kongsvinger?

Det trenger ikke være komplisert å finne en advokat som kan hjelpe deg med din juridiske sak – enten det er en kjøpstvist, barnevernssak eller erstatningssak.

Så snart skjemaet er sendt inn, starter vi arbeidet med å finne velegnede advokater i nærområdet ditt. Du vil motta tre relevante og gode tilbud på rettshjelp. Du trenger bare å velge det tilbudet som passer deg best.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454