De 5 beste advokatfirmaene på Stord

Leter du etter en advokat i på Stord? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene på Stord 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og bruk vårt skjema for å bli matchet med dyktige advokater som passer din sak.

Advokatkontoret Sunnhordland

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2017
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Torgbakken 5, 5411 Stord

Les mindre

Advokatkontoret Sunnhordland er et kontorfellesskap for advokatene Haldor Tveit, Karl Anders Horneland og Julianne Sellgren. Deres klienter er fra hele Sunnhordland, og omegn. Selskapet tilbyr bistand innenfor de fleste rettsområder, og deres mål er å tilby klientene sine best mulig juridisk bistand med vekt på faglig kvalitet og god service.

Advokatfirmaet Responsa

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2005
 • Checkmark
  18 ansatte
 • Checkmark
  Sæ 136, 5417 Stord

Les mindre

Advokatfirmaet Responsa AS er eit sterkt og samla juridisk kompetansehus med kontor på Stord, Voss og i Haugesund. De er i dag 18 ansatte – 11 advokatar, 3 advokatfullmektige og 4 advokatsekretærer/ kontormedarbeidere. Medarbeidere loser deg trygt gjennom mylderet av lover og regler, med konstant fokus på høy kvalitet, etikk og situasjonen du eller bedriften din befinner seg i. Selskapet tar på seg oppdrag innenfor de fleste rettsområder.

Borgen Advokatar avd Stord

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1999
 • Checkmark
  19 ansatte
 • Checkmark
  Ringvegen 30, 5412 Stord

Les mindre

Borgen Advokater er et av regionens største advokatkontor, de har kontor på Stord, Haugesund, Husnes og i Norheimsund, og er totalt 19 medarbeidere; 14 advokater og 5 i kontorstøtte. Deres medarbeidere leverer effektivt, med høy kompetanse innen de fleste fagfelt. De er et fullservice advokatkontor med engasjement, kunnskap og vilje til og hjelpe.

Advokat Siri Øvstebø

 • Checkmark
  Stiftet i 2009
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Sæ 20, 5417 Stord

Les mindre

Advokat Siri Øvstebø har drevet advokatpraksis på Stord siden 2009. Hennes hovedarbeidsområder er; skilsmisse/skifte, barnefordeling/fast bosted og samvær, barnevern, testament/arv/skifte, arbeidsrett/trygd/forsikring/, pasientskadeerstatning, kontrakter, bistandsadvokat, og forsvarer. Praksisen er lokalisert midt i Leirvik sentrum, i Sæ 20.

Bilde

De 5 beste advokatfirmaene på Stord

Sist oppdatert: 30. juni 2024

Finn relevante advokater på Stord

På siden vår vil du finne et skjema som kan fylles ut. Informasjonen du legger inn i skjemaet vil deretter bli sendt til forskjellige advokatfirmaer på Stord med den ekspertisen du har behov for.

Det hele ender med at du får tilsendt tilbud fra tre forskjellige advokater på ditt felt. Dermed slipper du å bruke tid på manuelle søk – advokatene kontakter deg i stedet for.

Vi mener at alle som har behov for advokat, skal kunne dra nytte av et enkelt verktøy for å finne aktuelle advokater. Derfor er tjenesten vår helt gratis.

Kan du få gratis rettshjelp?

Nordmenn som befinner seg i eller utenfor Norge kan ha rett på fri rettshjelp. Hva innebærer dette? Jo, at staten dekker alle eller deler av kostnadene som brukes på advokattjenester. Dette gjelder i all hovedsak for deg som tjener i underkant av 350 000 kroner i året.

Støtteordningen skal sørge for at folk skal få juridisk bistand selv om de kanskje ikke har økonomiske midler til det. I de fleste tilfeller innebærer ordningen at du må betale en egenandel, men kun hvis du tjener mer enn 100 000 årlig.

I tillegg til den overnevnte rettshjelpsordningen, finnes det noe som heter bistandsadvokatordningen. Denne er ikke begrenset til å kun gjelde dem med lav inntekt. Alle kan få en gratis advokat dersom saken innebærer at du trenger bistand med saker som;

 • Barnevernssaker
 • Militærnektsaker
 • Tvangsekteskapsaker
 • Voldtektssaker
 • Straffeforfølgelse uten gyldig grunn
 • Menneskehandelsaker
 • Voldsoffererstatningssaker
 • Saker som handler om utskrivning fra tvungent psykisk helsevern

Merk også at du kan få en form for fri rettshjelp dersom du har spesielle forsikringer som dekker utgifter til rettshjelp. Sjekk med forsikringsselskapet ditt. Fri rettshjelp er nyttig enten det er snakk om tvister rundt oppsigelse, klagesaker til det offentlige eller utkastelse.

Slik fås best mulig rettshjelp på Stord

Når du skal finne den beste advokaten til å hjelpe deg med en juridisk sak, er det viktig at advokaten har nødvendig kompetanse. I tillegg bør du forsikre deg om at advokatens timesats er håndterbar for økonomien din.

Det gjelder ofte å finne en balanse mellom pris og kompetanse. Det er naturligvis slik at de beste og mest erfarne advokatene er litt dyrere enn andre.

Finn relevante advokater på Stord

Fordelen med vår tjeneste er at du får tre tilbud fra advokater som faktisk har erfaring innen rettsområdet du trenger hjelp med. Dette gjør det enklere å foreta et valg, og du sparer tid.

Du kan sammenligne de tilbudene du mottar, og vurdere pris og kompetanse mot hverandre. Finn en advokat på Stord som passer saken din – og lommeboken.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454