De best omtalte advokatfirmaene i Drøbak

Trenger du en advokat i Drøbak? Se vår liste og les omtaler om de best vurderte advokatfirmaene i Drøbak. Du kan også benytte vårt skjema for å motta tilbud fra 3 advokater med erfaring fra lignende saker. Det er gratis og uforpliktende.

Jens Fredrik Christiansen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1992
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Sogstiveien 68 B, 1446 Drøbak

Les mindre

Denne advokaten tar hovedsakelig oppdrag som omhandler barnevernssaker og barnefordelingssaker. Selskapet har et kontor i Drøbak og er et lite advokatfirma. I tillegg til de nevnte rettsområdene bistår han også klienter med erstatning, strafferett, eiendom, trygd og menneskerettigheter.

Skar Advokater

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1988
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Mølleveien 2, 1540 Vestby

Les mindre

Skar Advokater er et lite advokatfirma med et kontor i Drøbak. De er et lite advokatkontor som tar oppdrag for både privatpersoner og selskaper. Selskapet dekker en rekke forskjellige rettsområder.

Advokatene Falkanger, Wiik, Høyte & Fremstad

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1990
 • Checkmark
  6 ansatte
 • Checkmark
  Seiersten Sentrum 3, 1440 Drøbak

Les mindre

Dette er et advokatfellesskap bestående av fire advokater med ulik kompetanse. De tar hovedsakelig oppdrag i Drøbak og Follo, men også hele landet. Rettsområdene de dekker er tilnærmet alle både for private og offentlige klienter.

Fram Advokatfirma

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2013
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Holterveien 2 A, 1448 Drøbak

Les mindre

Fram Advokatfirma har både kontorer i Drøbak og Oslo. De er et lite advokatfirma som har spesialisering innen en rekke forskjellige rettsområder. Disse er blant annet eiendomsrett, arbeidsrett, strafferett, helserett og barnerett.

Bilde

Drøbak

De best omtalte advokatfirmaene i Drøbak

Sist oppdatert: 29. desember 2023

Finn en egnet advokat i Drøbak

Dersom du har behov for advokat i Drøbak vil du finne mange gode alternativer. Hvis du skulle ha behov for rettshjelp, vil det derfor finnes mange valgmuligheter. Gode valgmuligheter er selvfølgelig positivt, men hvordan skal du finne advokaten som passer best for akkurat deg?

Vi tilbyr en kostnadsfri tjeneste til deg som er på jakt etter en egnet advokat i Drøbak. Det er alltid smart å vurdere forskjellige advokattilbud før du gjør et valg.

Du trenger heldigvis ikke å sammenligne advokater manuelt. Vår tjeneste går ut på at du fyller ut et skjema, og deretter videreformidler vi din sak og etterspørsel til advokater i Drøbak med ekspertise på ditt rettsområde.

Etter å ha sendt inn skjemaet, vil du motta tre advokattilbud fra separate advokattjenester. Dette er gratis, og letter arbeidet med å finne den perfekte advokat til ditt unike formål.

Sammenlign de ulike advokatene basert på viktige faktorer som erfaring, pris og lignende.

Når kan du motta fri rettshjelp i Norge?

I Norge er det i mange tilfeller mulig å motta fri rettshjelp, altså gratis advokatbistand som blir betalt av staten. Dette kan ordnes via rettshjelpsordningen, eventuelt gjennom bistandsadvokatordningen eller spesielle forsikringer.

Gratis rettshjelp kan bety at rettshjelpen er gratis i sin helhet, eller at deler av utgiftene til advokat dekkes. Hvorvidt en har rett på gratis rettshjelp, avhenger blant annet på sakens art og alvorlighetsgrad.

I noen tilfeller er det også krav til maksimal inntekt eller formue for å kunne få gratis hjelp. Det er imidlertid mulig å få fri rettshjelp i tilfeller hvor det er snakk om barnevernssaker, voldtekt, militærnekt eller tvungen psykisk helsevern, uten inntektskrav.

Du kan også ha rett på gratis rettshjelp i Norge dersom saken omhandler tvangsekteskap, voldsoffererstatning, uberettiget straffeforfølgelse eller sosiale saker, uavhengig av formue og inntekt. Saker som omhandler bolig- eller bilkjøp og forsikringstvister kan ha inntektskrav.

Motta rettshjelp i Drøbak

Uavhengig av hva du har behov for rettshjelp til i Drøbak, kan du finne en egnet advokat som kan hjelpe deg med juridiske spørsmål og tvister.

Det har ingenting å si om saken din er relatert til klagesaker hos NAV, seksuelle overgrep, arbeidsrett, tvangsekteskap, boligkjøp eller -salg, familierett og barnevernssaker, tvister relatert til forsikringer eller personskade. En advokat kan hjelpe deg.

Hvis du bor i Drøbak eller omegn og har behov for advokat, er det viktig at advokaten har erfaring og ekspertise på rettsområdet saken din tilhører. Dette sørger for at hjelpen du får er best mulig,

Foruten advokatens ekspertiseområde og erfaring, kan det være lurt å ta hensyn til andre faktorer når du skal motta advokathjelp. Det er blant annet viktig å tenke på pris, samt tilbakemeldinger fra andre klienter som har hatt advokaten.

Slik finner du en velegnet advokat i Drøbak

For å finne en advokat i Drøbak som kan ta din sak, kan du enkelt gjøre dette ved å benytte vår tjeneste. Da vil egnede advokater ta kontakt, noe som i stor grad forenkler prosessen.

Alternativet er å søke manuelt etter advokater i Google eller via Lovdata, noe som er en mer tidkrevende prosess. Finn den perfekte advokat for deg, raskt og enkelt.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454