De best omtalte advokatfirmaene i Gol

Hvis du har behov for en advokat på Gol eller nærliggende områder, kan du enkelt finne en ved å benytte vår kostnadsfrie tjeneste. Oppgi hvilket rettsområde saken din hører til, og oppgi annen nødvendig informasjon.

Advokat Njøsen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2012
 • Checkmark
  5 ansatte
 • Checkmark
  Sentrumsvegen 130, 3550 Gol, Norway

Les mindre

Advokat Njøsen er et lite advokatfirma med et kontor i Gol. De har klienter som både er privatpersoner og bedrifter. Rettsområdene de dekker er familierett, arv, bistandsadvokat, bobestyrer, fast eiendom og forretningsjus.

Bilde

Gol

De best omtalte advokatfirmaene i Gol

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn din advokat på Gol

Det er viktig at du velger en advokat som har nødvendig ekspertise på rettsområdet din sak er tilknyttet. Dette sørger for at du får så god hjelp som overhodet mulig med din juridiske tvist. I tillegg er det naturligvis viktig å ta hensyn til faktorer som pris og erfaring.

Det kan ta lang tid å søke seg fram til en advokat som imøtekommer alle dine ulike kriterier til kompetanse, prissatser og lignende. Heldigvis finnes det en enkel løsning på dette.

Vi vil sørge for at forespørselen din sendes til relevante advokater på Gol. Disse advokatene vil ha ekspertise innen rettsområdet som er aktuelt for deg. Du vil motta tre ulike advokattilbud, og velger så det som passer best for deg.

Har du rett på gratis rettshjelp?

Enten du bor på Gol eller et annet sted i Norge, vil du i enkelte tilfeller ha tilgang på fri rettshjelp. I noen saker har alle rett på dette, uavhengig av hvor høy eller lav inntekt de har. Dette gjelder særlig i saker med høy alvorlighetsgrad. Her er noen eksempler:

 • Voldsoffererstatningsaker
 • Saker relatert til seksuelle overgrep
 • Saker som omhandler militærnekt
 • Barnevernssaker
 • Saker relatert til psykisk helsevern som er tvunget
 • Saker om uberettiget straffeforfølgelse
 • Menneskehandelsaker
 • Saker relatert til tvangsekteskap

I de fleste andre juridiske saker – som klagesaker hos NAV, utkastelsessaker og oppsigelsessaker – vil fri rettshjelp innebære at du må ut med en egenandel. Tjener du mindre enn 100 000 kroner vil du imidlertid ikke måtte betale denne egenandelen.

Det er også verdt å merke seg at du ikke vil få tilbud om fri rettshjelp dersom du tjener mer enn 350 000 kroner i løpet av inntektsåret. En grense på 540 000 kroner gjelder for gifte eller samboerpar. Dette gjelder ikke for barnevernssaker eller andre saker listet opp ovenfor.

Få rettshjelp fra advokat på Gol

Hvis du holder til på Gol og trenger advokattjenester, er det viktig at du vurderer de ulike tilbudene du kommer over. Advokaten skal passe til ditt budsjett, og det er dessuten en fordel om vedkommende har mange fornøyde klienter og lang erfaring.

Ellers er det viktig å finne en advokat som har ekspertise på det juridiske området du trenger hjelp med. Det finnes advokater på Gol som kan hjelpe deg med alt fra barnevernssaker og tvangsekteskapssaker, til kjøpstvister eller saker om menneskehandel.

Det gjelder bare å finne den rette advokaten. Og nettopp dette kan vi hjelpe deg med.

Slik finner du riktig advokat på Gol

Etter å ha fylt ut vårt skjema, vil du i løpet av kort tid motta tre tilbud fra forskjellige advokater. Disse skal ha ekspertise på det juridiske området du trenger hjelp med.

Det eneste du trenger å gjøre, er å velge den advokaten som tilfredsstiller dine kriterier i høyest mulig grad.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454