De beste advokatfirmaene i Florø

Se vår liste over de best omtalte advokatfirmaene i Florø. Les omtaler og velg hvilket advokatfirma som passer best for deg, eller motta 3 tilbud fra advokater som passer til din sak. Det er gratis og uforpliktende.

Advokat Vest

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2017
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Byporten, Strandgata 45, 6905 Florø

Les mindre

Advokat Vest består av advokatene Bente Hermansen, Malin Skorpen Østvik og Stig Nybø. De tilbyr et bredt utvalg juridiske tjenester til både privatpersoner, næringsliv, offentlige myndigheter og organisasjoner innenfor rettsområdet som blant annet; strafferett, arverett, forvaltningsrett, eiendomsmegling, m.m. Deres visjon er å yte effektiv juridisk bistand med høy kvalitet.

Advokat Arild Standal

 • Checkmark
  Stiftet i 2000
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Strandgata 29, 6905 Florø

Les mindre

Advokat Arild Standal er allmennadvokat med egen praksis, og har jobbet som advokat siden 1986. Han tilbyr juridisk bistand innenfor en rekke rettsområdet, men jobber i hovedsak med barnerett, barnevern, familierett, arv, fast eiendom, omsetning av fast eiendom, og strafferett. Han har kontorer sentralt på Florø.

Advokat Snorre Seim

 • Checkmark
  Stiftet i 2019
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Lindheimvegen 1, 6905 Florø

Les mindre

Advokat Snorre Seim driver alminnelig advokatpraksis med vekt på blant annet; avtalerett, dødsbobehandling, familie-, arv- og skifterett, forsvareroppdrag, forvaltningsrett m.m. Advokat Seim har praksis som politijurist og som privatpraktiserende advokat. Han vektlegger å gi strategiske råd og å forebygge konflikter, men også prosedyre for domstolene. Om nødvendig kan han henvise videre til mer spesialisert kompetanse. Han er medlem av Advokatforeningen.

Advokatfirma Blikra, Slotterøy & Fonn

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2006
 • Checkmark
  10 ansatte
 • Checkmark
  Strandgata 15/17, 6905 Florø

Les mindre

Advokatfirma Blikra, Slotterøy & Fonn har en bred praksis og tilbyr advokattjenester til både private og næringslivet innenfor de fleste juridisk områder, som blant annet; arbeidsrett, arverett, fast eiendom, bygg- og entrepriserett, selskapsrett, m.m. Advokatfirma har hovedkontor i Førde, og avdelingskontor i Florø og er en av de ledende advokatfirmaene i regionen.

Bilde

De beste advokatfirmaene i Florø

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Slik kan du finne din advokat i Florø

Det er frustrerende å bruke mye til på å finne en advokat som er egnet til å bistå akkurat din sak. Det finnes advokater med spesialkompetanse innen mange ulike rettsområder, og du bør selvfølgelig få hjelp av en med erfaring innen lignende saker.

Det har ingenting å si om du trenger hjelp innen arverett, utlendingsrett, barnevernsrett, avtalerett eller familierett – en advokat i Florø kan hjelpe deg med saken. Kanskje du trenger juridisk hjelp til en rettssak, eller bare litt rådgivning?

Du kan raskt finne advokater i Florø eller omkringliggende områder ved å benytte vår gratis tjeneste. Siden tjenesten ikke koster noe, kan den benyttes av alle.

Hvordan fungerer verktøyet vårt? Du trenger kun å angi nødvendig informasjon i vårt skjema, og deretter sende det inn. Vi matcher så forespørselen din med advokater som har ekspertise på det aktuelle rettsområdet.

Du vil motta tre uforpliktende tilbud. Disse kommer fra ulike erfarne advokater som kan hjelpe deg.

Finn ut om du kan få fri rettshjelp

Siden advokattjenester kan koste ganske mye, vil du kunne spare mye penger om du kan få fri rettshjelp. Ikke alle kan få dette, da det som regel er krav om at du ikke tjener mer enn 350 000 kr året.

Fri rettshjelp er en statsdrevet støtteordning som skal sikre juridisk hjelp til deg som ikke har de økonomiske forutsetningene til å betale for advokat selv. Rettshjelpbehovet skal imidlertid være av betydning – så du kan ikke få gratis advokat til en hvilken som helst sak.

Dersom du kvalifiserer for gratis advokat, kan du få hjelp med for eksempel en klagesak til NAV, eller en sak rettet mot utleier som har kastet deg ut. Det er også mange som benytter fri rettshjelp for saker som omhandler oppsigelse uten tilstrekkelig grunn.

I noen saker kan alle få fri rettshjelp. Da har ikke inntekten din noe å si, og staten støtter saken din økonomisk fordi den er av stor alvorlighetsgrad. Her er eksempler på slike juridiske saker:

 • Seksuelle overfall og voldtekt
 • Straffeforfølgelse uten tilstrekkelig grunn
 • Menneskehandelsaker
 • Tvungent ekteskap
 • Psykisk helsevern under tvang
 • Voldsoffererstatning
 • Barnevernssaker
 • Nekt av militærtjeneste

Motta rettshjelp i Florø

Før du bestemmer deg for advokat i Florø, kan det være greit å høre med advokaten om du faktisk har behov for advokat. I enkelte tilfeller kan det nemlig lønne seg å inngå forlik med motparten i en sak.

Sjekk også advokatens satser og pass på at økonomien din har rom for advokathjelp. Advokater kan nemlig ta ganske høy timebetaling.

Rettshjelp i Florø – kun noen tastetrykk unna

Du kan enkelt sammenligne de tre tilbudene du mottar etter å ha fylt ut skjemaet vårt. Se for eksempel på advokatenes pris, erfaringsnivå og tilbakemeldinger fra andre brukere.

Det er enkelt å fylle ut skjemaet, og det koster deg ingenting. Du er bare noen tastetrykk unna advokater i Florø som kan ta din sak.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454