De 5 beste advokatfirmaene i Haugesund

Trenger du en advokat i Haugesund? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Haugesund i 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og benytt vårt skjema for å bli matchet med gode advokater som passer din sak.

Borgen Advokatar avd Haugesund

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2006
 • Checkmark
  19 ansatte
 • Checkmark
  Haraldsgata 75, 5528 Haugesund

Les mindre

Borgen Advokater er et av regionens største advokatkontor, de har kontor på Stord, Haugesund, Husnes og i Norheimsund, er totalt 19 medarbeidere hvorav 14 advokater. De er et fullservice advokatkontor, og tilbyr tjenester innenfor de fleste rettsområder.

Advokatene Lea, Haavik, Helland & Falkeid

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1995
 • Checkmark
  7 ansatte
 • Checkmark
  Haraldsgata 94, 5528 Haugesund

Les mindre

Advokatene Lea, Haavik, Helland & Falkeid er et av distriktets ledende advokatkontor og har drevet advokatvirksomhet siden 1990. Kontoret ligger sentralt i Haugesund sentrum og består i dag av åtte advokater/advokatfullmektiger og en kontorsjef. De bistår både forretningsklienter, offentlige og private klienter med rådgivning og prosedyreoppdrag innenfor de fleste sentrale rettsområder. Deres mest sentrale arbeidsområder er innen strafferett, barnevernsrett, familie, arv og skifte, fast eiendom, jordskifte, skjønn, entreprise, tingsrett, kontraktsrett, obligasjonsrett, selskapsrett og arbeidsrett.

Advokatene Urrang Simonsen & Røthing Simonsen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1982
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Møllervegen 28, 5525 Haugesund

Les mindre

Advokatene Urrang Simonsen & Røthing Simonsen, består av advokatene Halvor Urrang, og Dag Røthing Simonsen som begge har lang erfaring fra egen praksis. De holder til sentralt i Haugesund og bistår både private og offentlige innenfor en rekke rettsområder som blant annet; arv, barnerett, strafferett, fast eiendom, forvaltningsrett, m.m.

Vierdal Advokatfirma

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2018
 • Checkmark
  7 ansatte
 • Checkmark
  Strandgata 94, 5528 Haugesund

Les mindre

Advokatfirmaet Vierdal holdet til i Haugesund, og bistår både private og næringslivet innenfor en rekke rettsområdet, blant annet; arbeidsliv, arv og skifte, bygg og entreprise, erstatning, forretningsliv, forvaltningsrett, kontraktsrett, m.m. Selskapet består i dag av 6 advokat/advokatfullmektige.

Bilde

De 5 beste advokatfirmaene i Haugesund

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn gode advokater i Haugesund

Vi er klar over at det kan være nokså utfordrende å lete seg gjennom mange nettsider på jakten etter en god advokat. Ulike advokater har ofte ulike spesialfelt, og attpåtil opererer de kanskje med ulike priser.

På grunn av dette har vi utviklet en veldig enkel og brukervennlig tjeneste. Denne går ut på at du mottar tre advokattilbud etter å ha fylt ut et skjema. Dette kan spare deg for mye arbeid, og det er i tillegg gratis.

Kan du få gratis rettshjelp?

I Norge tilbys fri rettshjelp i enkelte juridiske tilfeller, og hovedsakelig til personer som tjener mindre enn 350 000 kr i brutto årslønn. Det er f.eks. mulighet for å få gratis advokathjelp hvis du har blitt kastet ut, fått sparken uten god grunn eller har klagesak hos NAV.

Det vil ofte være slik at du må ut med en viss egenandel for å få fri rettshjelp. Om du skulle ha svært lav inntekt – under 100 000 kr i året for å være eksakt – kan du slippe egenandelen.

Visste du imidlertid at noen saker kan innebære at du får fri rettshjelp og gratis advokatbistand uansett? Dette gjelder først og fremst i mer alvorlige saker, som for eksempel voldtektssaker og lignende. Her er noen saker som gir fri rettshjelp til alle:

 • Seksuelle overfall og voldtekt
 • Tvungen helsevern av psykisk syke
 • Barnevern
 • Ekteskap inngått med tvang
 • Prostitusjon og menneskehandel
 • Urettmessig straffeforfølgelse
 • Militærnektsaker
 • Erstatningskrav fra voldsoffer

Hvis fri rettshjelp ønskes, ordnes dette via bistandsadvokatordningen eller den såkalte rettshjelpsordningen. Husk dessuten på et enkelte forsikringer yter fri rettshjelp. Sjekk derfor hva forsikringene dine dekker.

Rettshjelp i Haugesund? Tenk på dette

Før du finner en dyktig advokat i Haugesund som kan gi deg den juridiske hjelpen du har behov for, bør du kartlegge egne kriterier. Hva kan advokattjenesten koste? Sett opp et budsjett og finn ut av dette. Dette er kanskje mest aktuelt om du ikke får fri rettshjelp.

Foruten advokatens prissatser, vil det være lurt å tenke over hva slags kompetanse din advokat skal ha. Det er i alle tilfeller best å velge en advokat med spesialkompetanse på rettsområdet du trenger hjelp innen.

Trenger du for eksempel hjelp i forbindelse med et boligkjøp eller bilkjøp du er misfornøyd med? Da kan en advokat med spesialkompetanse innen forbrukerkjøpsrett være aktuell. Trenger du hjelp med testamentet ditt? Da er en advokat med arverett-kompetanse grei.

Slik finner en riktig advokat i Haugesund

I jakten på rett advokat til din sak, kan det å fylle ut skjemaet på siden vår være den enkleste løsningen.

Da trenger du bare å sammenligne de forskjellige tilbudene du mottar, og velge den mest aktuelle advokaten.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454