De 10 best vurderte advokatfirmaene i Sarpsborg

Trenger du en advokat i Sarpsborg? Det er mange alternativer å velge mellom. På denne siden kan du begynne med å se en liste med de best omtalte advokatfirmaene i Sarpsborg. Send inn en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema, så vil du få tilbud fra flere advokater som er tilpasset ditt behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Fru Justisia

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2006
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Tuneveien 89, 1712 Grålum

Les mindre

Dette advokatfirma holder til i Sarpsborg, men tar klienter over hele østfold. Fru Justisia er et lite advokatfirma, men dekker en rekke rettsområder. De har både klienter som er privatpersoner i tillegg til bedrifter.

Advokat Jørgen Klaveness

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2004
 • Checkmark
  6 ansatte
 • Checkmark
  Tuneveien 87, 1712 Grålum

Les mindre

Advokat Jørgen Klaveness er et lite advokatkontor i Sarpsborg, men har klienter i hele Norge. De dekker de fleste rettsområder for både selskaper og privatpersoner. De har også eiendomsmeglere og advokatene behersker en rekke forskjellige språk.

Advokatfirmaet Grindstad

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1945
 • Checkmark
  9 ansatte
 • Checkmark
  St. Marie gate 96-98, 1706 Sarpsborg

Les mindre

Dette advokatfirmaet dekker alle de sentrale rettsområdene. Både for privatpersoner og næringsdrivende. Grindstad er et mellomstort advokatfirma med et kontor i Sarpsborg, men tar klienter over hele Østfold.

Advokatfirmaet Lydersen & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1996
 • Checkmark
  5 ansatte
 • Checkmark
  Kalnesveien 5, 1712 Grålum

Les mindre

Advokatfirmaet Lydersen & Co er et av de ledende advokatfirmaene i Østfold. De dekker alle de sentrale rettsområde og bistår alle typer klienter. Deres advokater tar også styreverv som rådgivere og bostyrer oppdrag.

Advokatene Lars R. Berg og Geir Myhrvold

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2003
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  St. Marie gate 55, 1706 Sarpsborg

Les mindre

Advokatene Lars R. Berg og Geir Myhrvold bistår både privatpersoner og bedrifter. De er et lite advokatfirma med et kontor i Sarpsborg, men har klienter i hele Østfold og andre steder i landet. De gjør også megleroppdrag med timepris.

Bilde

Sarpsborg

De 10 best vurderte advokatfirmaene i Sarpsborg

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Hvordan velge riktig advokat for deg

Dersom du har havnet i en juridisk tvist og trenger bistand fra en advokat har du en rekke forskjellige alternativer i Sarpsborg. Hvis du har behov for, eller lurer på om du har behov for en advokat kan du nå enkelt sammenligne tilbud. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre uforpliktende tilbud helt gratis.

Sarpsborg er blitt en livlig by, og flere velger å legge fremtidsplanene her. Da blir det selvfølgelig et naturlig behov for advokater også. Dersom du søker etter en advokat i Sarpsborg, finnes det flere gode muligheter for deg. Tross det store utvalget av advokater, er det derimot ingen enkel oppgave å velge en. Dette gjelder uansett hvor i landet du måtte bo for øvrig.

En av advokatene du finner i Sarpsborg kan for eksempel være spesialisert inne familierett, mens en annen advokat i Sarpsborg kan være ekspert innen arbeidsrett. Det er viktig å finne den advokaten som er best beredt for din type sak, men dette gjør selvfølgelig valget ditt enda litt vanskeligere. Følg nøye med på nettsidene til advokatbyrået for å finne ut av dette.

Kanskje enda viktigere for mange er prisen. Her varierer det bredt, med potensielt veldig høye timepriser, og helt ned til gratis advokat i Sarpsborg. Dyrt er ikke nødvendigvis det beste, men det anbefales ikke å velge de rimeligste advokatene heller nødvendigvis. En god balanse er viktig, og denne finner du best ved å sammenligne.

Til slutt skal du også, som nevnt tidligere, være påpasselig at noen advokater har erfaring innen enkelte disipliner. Det vil være fordelaktig om den advokaten du velger for eksempel har hatt en helt lignende sak som den du er oppe i. Da vil det ta mindre tid, koste mindre penger, og advokaten vil ha muligheten til å fremme gode argumenter, siden de kjenner til saksføringens natur.

Gratis og uforpliktende tilbud

Skjemaet her på siden lar deg fylle inn rimelig enkel informasjon for å motta gratis og uforpliktende tilbud fra 3 forskjellige advokater i Sarpsborg. Kort tid etter du har fylt inn skjemaet, så vil du nemlig motta henvendelser på e-post fra advokatbyråer i byen. Dette er med andre ord en ganske enkel og rask måte å kunne motta hjelp på.

Du kan bruke informasjonen du har mottatt i de 3 tilbudene til å sammenligne advokatene. Selv om du ikke her har et fullt bilde av advokatene i byen, slipper du i hvert fall lange timer med research. Skjemaet setter deg heller i kontakt med de 3 objektivt beste for din situasjon, slik at du slipper å bruke så mye tid selv.

Det kanskje beste med sammenligningen her, er at du kan sammenligne raskt og enkelt på pris. På hjemmesidene til advokater er det ofte veldig vanskelig å finne prisen. Når du får tilbud fra advokat gjennom skjemaet du sikret å raskt kunne se prisen til 3 gode advokater i Sarpsborg. Det gir deg en veldig god oversikt raskt.

Skulle du derimot ikke like prisen eller erfaringen på noen av de foreslåtte tilbudene, så er det viktig å huske på at dette er uforpliktende og gratis. Det vil si at du ikke skal måtte velge noen av advokatene i e-postene. Det er opp til deg selv hvorvidt du ønsker å si ja her, slik at du kan finne akkurat det alternativet som passer deg best.

Kanskje finner du til og med ut at en advokat i din sak ikke er passende. I flere saker er det slik at en advokat i Sarpsborg kan informere deg gjennom tilbudseposten alene at din sak ikke trenger en advokat. Noen ganger er det beste tross alt bare å ta saken til et forlik.

Kostnadsfri advokathjelp Sarpsborg

I Norge finnes det flere saker der en har rett på gratis advokat. I noen tilfeller får en også dekket store deler av kostnadene. Kostnadsfri advokat i Sarpsborg beløper seg til situasjoner der du kan få en bistandsadvokat, motta fri rettshjelp, eller nyte av hva forsikringene dine dekker for deg. I seksjonene nedenfor har vi gått gjennom disse 3 tilfellene av gratis advokat.

Fri rettshjelp

Fri rettshjelp deles inn i fritt rettsråd og fri saksføring. Førstnevnte betyr at en får gratis bistand fra en advokat med råd for hvordan saken skal føres. Sistnevnte er kanskje enda viktigere, da denne gir deg muligheten til å føre din sak helt gratis for retten. Det er tross alt her mange av kostnadene ligger, dersom saken skulle ende opp med å gå til retten.

I enkelte saker er fri rettshjelp garantert, da uavhengig av hva en tjener eller ei. Er en tiltalt i en straffesak, så vil en få gratis advokat i Sarpsborg. Her er det viktig å få en oversikt, men aller oftest vil fri rettshjelp basere seg på inntekt og formue.

Det er nemlig slik at en maksimalt kan tjene 350 000 kr i året, samt ha en skattbar formue på over 150 000 kr. Med andre ord er det ikke snakk om spesielt store beløp før en ikke har rett på fri rettshjelp. I utgangspunktet er altså gratis advokat gjennom fri rettshjelp noe som er reservert de som har det økonomiske behovet for dette.

Bistandsadvokatordningen

Bistandsadvokatordningen er en ordning i norske lover som er rettet mot saker der offeret er utsatt for vold, overgrep, og andre lignende handlinger. Her vil en i de fleste tilfeller har rett på bistandsadvokat, og da gjerne gratis støtte fra advokaten.

Ordningen sikrer deg først og fremst det som kalles voldsoffererstatning. Det innebærer at en kan gå til staten og kreve inn erstatningen med en gang, fremfor å vente og ikke minst måtte kreve inn pengene fra gjerningsmannen. Her er sjansene store for at en får innvilget erstatningskravet i Norge, og dessuten kan du helt gratis benytte en advokat til å vurdere saken.

Det er også gratis å benytte en bistandsadvokat for å fastsette hvorvidt en bør anmelde i saker som gjelder voldtekt, familievold, og andre alvorlige saker. Dessuten gir de aller mest alvorlige sakene en helt gratis advokat i Sarpsborg gjennom hele prosessen. Det vil si at bistand fra advokat og saksføring begge vil være helt vederlagsfrie.

Forsikringsordninger

Forsikringer dekker ofte langt mer enn det en tenker. En av de tingene en forsikring kan dekke, er faktisk advokatkostnader. Det vil si, forsikringen vil dekke advokatkostnadene relatert til gjenstanden det er tatt ut forsikring på. Dette kan for eksempel være bilen din eller huset ditt, der de aller fleste ender opp med å ta ut gode forsikringer grunnet den høye verdien.

En bilforsikring kan for eksempel dekke saksomkostninger dersom bilen du kjøper ikke holdt den standarden du ble lovet og du må gå til retten. Da skal en derimot merke seg at det vil være en fastsatt egenandel i forsikringen, samt at du ofte må ut med en viss prosent av saksomkostningene. Uansett vil forsikring kunne spare deg mye penger her.

Akkurat hva din forsikring dekker, kan være vanskelig å fastsette. Her spørs det helt på saken, samt dens karakter. Det er også viktig å se på hvor god forsikringen faktisk er. Finner du ikke frem den nødvendige informasjonen i papirene, kan det lønne seg å ringe forsikringsselskapet. Du kan eventuelt også spørre en advokat i Sarpsborg om råd.

Dette søker folk hjelp til

Vår side får flere forskjellige forespørsler, men enkelte går mye igjen. Når personer søker etter advokat i Sarpsborg, er det en rekke saker som dukker opp jevnlig. Dette er derimot gunstig, da vi med tiden blir godt kjent med hvilke advokater som passer til de forskjellige typene saker. Det gjør det enklere å sette deg i kontakt med de riktige tilbudene.

Når en møter på konflikter innenfor forskjellige områder, er det flere saker som oppstår. Lover som kjøpsloven og bustadoppføringslova er med i mange situasjoner. Vi ser alt fra forespørsler der noen har tapt noen hundrelapper på netthandel, til kjøp av hus der feil eller mangler fører til tap på flere hundre tusen kroner.

Saker innen for eksempel arbeidsrett krever ofte advokat i Sarpsborg. Her går bedrifter noen ganger utover de grensene lovverket har satt. Vi opplever også en del pågang innen for familierett, der vi kan se saker variere fra foreldreansvar, til tvister rundt testamente og arv i familien. Det er i det hele et veldig bredt spenn med saker.

Advokat i Sarpsborg til forsvar

Forsvar er nødvendig i alle straffesaker, uansett om en skulle være uskyldig eller ei. Her er ideen at en forsvarsadvokat skal forsøke å frikjenne sin klient. Allikevel kommer nok advokatene i de verste sakene til å heller kjempe for en redusert straff naturligvis. Det er viktig å ha et godt forsvar uansett.

I Norge er det slik at en forsvarsadvokat i de fleste straffesaker vil bli tildelt den tiltalte. Det er en viktig rett å kunne forsvare seg selv i rettssystemet, uansett om alt peker til at en er skyldig. Blir du siktet, er dette en stor påkjennelse, spesielt om du er uskyldig. Forsvarsadvokat er derfor en viktig løsning.

Finn advokat i Sarpsborg

Leter du etter en advokat i Sarpsborg, er Advokatmatch.no et fint sted å starte. Ved å fylle ut skjemaet på siden, får du som nevnt 3 helt uforpliktende og gratis tilbud. Disse gir deg en pekepinn på prisen og kvaliteten på advokater i Sarpsborg.

Ut ifra tilbudene, kan du selv velge hvordan du vil gå videre. Det kan uansett være lurt å ta en uforpliktende prat med en advokat om din sak. Sammenlign alternativene godt, slik at du finner den rette advokaten for din oppgave.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454