Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård er et såkalt fullservice advokatfirma med kontorer på Lysaker torg. Firmaet ønsker å bistå deg som samtalepartner og rådgiver innen fast eiendom, næringsliv eller familie og arv.

Bilde
  • Checkmark
    Stiftet i 2011
  • Checkmark
    19 ansatte
  • Checkmark
    Lysaker torg 4, 1366 Lysaker

Les mindre

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård har et hovedfokus på fast eiendom, familie og arv i tillegg til næringsliv. Selskapet er mellomstort og holder til på Lysaker. De tar saker fra områdene rundt som Oslo, Asker og så videre.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård

Sist oppdatert: 15. februar 2024

Om Advokatfirmaet Frøysaa og Bjørkgård

Sentralt på Lysaker torg holder Frøysaa og Bjørkård til i sine kontorer, tett på sin lokalregion Asker og Bærum. Siden 2011 har de vært opptatt av å fremstå profesjonelle, folkelige og lett tilgjengelig for eksisterende og nye kunder. Bedriften har 12 faglig dyktige advokater som jobber for å være lyttende, interesserte og tett på deg og din sak.

Fagområder

Frøysaa & Bjørkård svarer raskt på henvendelser og spesialiserer seg innen tre fagområder.

Det første faglige området omhandler fast eiendom. Både for privatpersoner og bedrifter er gjerne boligen eller eiendommen den største verdien man har. Firmaet har derfor spesialisert seg på juridiske temaer som omhandler dette. Da advokatene har bred erfaring vet de også at oppdrag innen dette rettsområdet gjerne har tidspress, og vet at det derfor er avgjørende med nøyaktighet og kontroll.

Utvikling, fremvekst og bevaring av verdi i virksomheter og næringsliv skjer ikke ved tilfeldigheter, og bedriften har spesialisert seg på nettopp hvilke juridiske temaer som er spesielt aktuelle for små- og mellomstore bedrifter. For å gi best mulig råd og juridisk fagkompetanse fokuserer advokatene på å kjenne både virksomheten og menneskene bak, og prøver å være en bidragsyter til virksomheten gjennom tette samarbeid.

Noen av de vanskeligste problemstillingene vi møter på kan gjerne omhandle familie og arv. Familien er den som står deg nærmest og fagområdet Familie- og arv er i stadig utvikling. På dette området er erfaring nesten viktigere enn god fagkompetanse alene for å utvikle gode løsninger på vanskelige problemstillinger. Advokatene har viktige menneskelige egenskaper og kan hjelpe med saker som; oppgjør ved skilsmisse eller samlivsbrudd, omsorgssaker for barn, opprettelse av testament eller arveoppgjør samt planlegging og gjennomføring av generasjonsskifte.

Priser

Veiledende timepriser for arbeid varierer for privatpersoner og bedrifter, og typen advokat som bistår.

For privatpersoner gjelder timeprisene; NOK 1600 – 2200 for advokatfullmektig, NOK 1900 – 2700 for fast advokat og NOK 2100 – 3300 for partner.

For bedrifter gjelder timeprisene; NOK 2000 – 2800 for advokatfullmektig, NOK 2300 – 3500 for fast advokat og NOK 2600 – 4200 for partner.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454