De 10 best omtalte advokatfirmaene i Asker

Trenger du en advokat i Asker? Det er mange advokatfirmaer å velge mellom. På denne siden kan du begynne med å se en liste med de best omtalte advokatfirmaene i Asker. Send inn en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema, så vil du få tilbud fra flere advokater som er tilpasset ditt behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Advokatfirmaet Espen Refstie

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2005
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Rådmann Halmrasts vei 18, 1337 Sandvika

Les mindre

Advokatfirmaet Espen Refstie spesialiserer seg innenfor utlendingsrett og eiendomsrett. Det er et lite advokatfirma med kontor i Sandvika i Asker. De leverer likevel tjenester til flere områder enn kun Asker.

Advokatfirmaet Tørresby, Seegaard Dahlberg

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1996
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Rådmann Halmrasts vei 18, 1337 Sandvika

Les mindre

Dette advokatfirmaet har spesiell kompetanse innenfor strafferett, familierett, arv- og skifterett og barnevernssaker. Advokatfirmaet Tørresby, Seegaard Dahlberg har et kontor i Sandvika og er et lite advokatbyrå.

Advokatfirmaet Auxilium

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2019
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo

Les mindre

Advokatfirmaet Auxilium er et lite advokatfirma i Asker der de har sitt eneste kontor. Selskapet dekker flere forskjellige rettsområder som blant annet erstatningsrett, arbeidsrett, familierett og strafferett. De legger spesiell vekt på god kundeservice.

Swan Advokater

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2014
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Billingstadsletta 19, 1396 Billingstad

Les mindre

Swan advokater bistår både privatpersoner og bedrifter. De holder til på Billingstad i Asker der de har sitt eneste kontor. Advokatene deres har kompetanse innenfor en rekke forskjellige rettsområder. Disse er alt fra strafferett til barnerett.

Advokatsenteret

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2013
 • Checkmark
  6 ansatte
 • Checkmark
  Løkketangen 20 A, 1337 Sandvika

Les mindre

Advokatsenteret er et kontorfelleskap med forskjellig spesialisering. De har et kontor i Sandvika i Asker og et kontor i Oslo. Advokatene kan blant annet bistå sine klienter med strafferett, fast eiendom, forretningsjuss, arv, arbeidsrett og mye mer.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2011
 • Checkmark
  19 ansatte
 • Checkmark
  Lysaker torg 4, 1366 Lysaker

Les mindre

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård finner du på Lysaker i Asker. Selskapet er mellomstort og dekker flere rettsområder. Disse er fast eiendom, næringsliv og familie og arv. De er et moderne advokatfirma med gode løsninger.

 

Advokatfirmaet Dehn

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2018
 • Checkmark
  12 ansatte
 • Checkmark
  Rådmann Halmrasts vei 7, 1337 Sandvika

Les mindre

Advokatfirmaet Dehn er et relativt ungt advokatfirma. Selskapet ble startet av erfarne og dyktige advokater og er i dag det største advokatfirmaet i Asker og Bærum. De har et kontor i Sandvika og dekker de fleste rettsområder.

Lexit Advokat

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2000
 • Checkmark
  7 ansatte
 • Checkmark
  Smuget 1, 1383 Asker

Les mindre

Dette er et lite advokatfirma i Asker. Firmaet består av 7 selvstendige advokater i et fellesskap. Disse advokatene dekker nesten alle rettsområder. Du kan få bistand som privatperson, organisasjon eller bedrift.

Bilde

De 10 best omtalte advokatfirmaene i Asker

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Velg riktig advokat for deg

Det finnes en del advokater i Asker som kan hjelpe deg med spørsmålene dine. Asker er også nærme Oslo, hvor det daglig arbeider veldig mange advokater. Dette utvider også alternativene dine mye.

I denne artikkelen vil vi skrive om hvordan du enklest kan finne en advokat i Asker. I tillegg vil vi skrive om i hvilke tilfeller du vil ha krav på gratis advokat, og alternativt hva du normalt må betale. Vi vil også skrive om noen typiske rettsområder vi som oftest mottar henvendelser innenfor, og skrive litt om disse for å hjelpe deg litt på vei med saken din.

Aller først vil vi skrive om vår tjeneste, og hvordan den sannsynligvis kan bidra til å hjelpe deg jakten på en advokat.

Fyll ut skjemaet for å bli kontaktet av advokater i Asker

Advokatmatch.no sitt hovedformål er å matche advokater med forbrukere. Hvis du fyller ut skjemaet på vår side vil du nemlig bli kontaktet av 3 forskjellige advokater i Asker. Disse advokatene vil befinne seg i nærheten av deg, og vil ha kompetanse innenfor fagfeltet du trenger hjelp med.

Det er naturligvis helt gratis og uforpliktende å fylle ut skjemaet på vår side. Etter du har snakket med advokatene er det helt opp til deg om du velger å benytte deg av en advokat eller ikke. Mange ønsker en innledende samtale for å finne ut om de i det hele tatt trenger en advokat. Om man kommer til at man ikke trenger det allikevel, er det naturligvis helt greit.

Det er flere fordeler med å fylle ut skjemaet på vår side. For det første vil du kunne sammenligne forskjellige advokater, i forhold til pris og ekspertise. Advokater har alle sine spesialområder, og alle er ikke gode på alt. Timeprisen varierer også en del, så fremt du ikke har krav på gratis advokat, se mer om dette senere.

I tillegg vil du slippe å lete på egen hånd. Ved at vi sender ut forespørselen din til forskjellige advokater vil de som mener de er kvalifiserte til arbeidet ta kontakt med deg. På den måten slipper du å lete på forskjellige nettsider og lignende.

Har jeg krav på kostnadsfri advokat?

Nesten alle som henvender seg til oss lurer på om de har krav på gratis advokathjelp. Dette er helt forståelig, da de aller færreste ønsker å betale dyrt for en advokat. Advokater har som kjent en ganske høy timelønn, og det er ikke alltid det lønner seg å benytte seg av en advokat dersom du må betale for deg.

Her må en gjøre en vurdering på hva en potensielt kan vinne og tape på å benytte seg av advokat. Ofte vil det lønne seg å løse saken i minnelighet med motparten. Dersom du har krav på en gratis advokat i Asker vil det selvfølgelig ikke være noe spørsmål om du burde bruke advokat eller ikke.

Det er selvfølgelig ikke ofte man har krav på gratis advokat, noen må jo betale det. Som oftest vil dette være staten, forsikringsselskaper eller undertiden ideelle organisasjoner.

Gratis advokat på det offentliges regning

Staten har visse tilfeller hvor du har krav på gratis advokat på det offentliges regning. Dette er som oftest i tilfeller hvor det er særlig påkrevd at en person får advokathjelp, typisk der vedkommende har blitt utsatt for belastende handlinger eller der det potensielt dreier seg om et vesentlig inngrep i vedkommende sitt liv.

Bistandsadvokat

Det første tilfellet du har gratis advokat er dersom du har krav på såkalt bistandsadvokat. Dette er en advokat som oppnevnes på det offentliges regning.

Du vil typisk ha krav på bistandsadvokat dersom du har blitt utsatt for handlinger som seksuelle overgrep, vold i nære relasjoner, menneskehandel eller lignende. Altså er bistandsadvokat tiltenkt mennesker som har blitt utsatt for svært grove handlinger.

Bistandsadvokaten vil typisk hjelpe deg under rettsaken, under eventuelle avhør, hjelpe deg søke om voldsoffererstatning og lignende.

Fri rettshjelp

De andre tilfellene du vil ha krav på gratis advokat på det offentliges regning er ved såkalt fri rettshjelpsordninger. Disse deles inn i forskjellige kategorier ubetinget og betinget fri rettshjelp.

Ved betinget rettshjelp vil du ikke få fri rettshjelp dersom du tjener over en viss sum og har en viss formue. Dette er snakk om relativt vanlige summer, for enslige kan du ikke tjene over 350 000 i året eller ha mer enn 150 000 i formue. Saker som kan gi det slik rettshjelp er typisk skilsmissesaker, barnefordelingssaker, arbeidstakersaker og lignende.

Andre tilfeller regnes som såpass alvorlige at de automatisk vil gi deg rett til fri rettshjelp, uavhengig av hva du tjener eller hva du har i formue. Dette vil for eksempel være dersom det er fattet et midlertidig inngripende vedtak innenfor barnevernsretten, eller dersom du for eksempel er mistenkt for juks på eksamen. I de fleste straffesaker vil jo også den tiltalte ha krav på gratis forsvarsadvokat.

Forsikringsordninger

En rekke forsikringsordninger vil også dekke store deler av advokatutgiftene dine. Dette er det faktisk mange som ikke er klar over. Har du for eksempel kjøpt en bil eller en bolig og ønsker å klage på at det foreligger en mangel, vil bil- eller boligforsikringen din dekke store deler av advokatutgiftene dine.

I disse sakene må du som oftest betale en egenandel på rundt 20 %, men du vil altså spare store summer.

Fyll ut skjemaet dersom du vil få hjelp av advokater i Asker. Disse kan forklare deg om du har krav på gratis advokat eller ikke.

Advokathjelp til tvister etter boligkjøp

Det kjøpes og selges mye eiendom i Asker, som resten av landet, og derfor opplever vi at mange trenger advokat i forbindelse med kjøp og salg av bolig. Enten du har kjøpt en bolig du er misfornøyd med, eller fortsatt venter på kjøpesummen av kjøper, kan det være lurt å kontakte en advokat. I mange tilfeller vil du kunne ta store deler av advokatutgiftene på boligforsikringen.

Spørsmål som typisk vil dukke opp ved kjøp og salg av bolig er om det foreligger en mangel ved avtalen, og om kjøper for eksempel vil kunne kreve erstatning, prisavslag, heving og lignende. Det er en rekke tekniske spørsmål i disse vurderingene det kan være greit å få hjelp med.

Advokathjelp til biltvister i Asker

Ekstremt mange tvister årlig handler om kjøp og salg av bil. Biler kjøpes og selges ofte brukt mellom privatpersoner, og her er det mye som kan gå galt. Som oftest mener kjøper at bilen var i dårligere stand enn han eller hun hadde grunn til å forvente.

I disse tilfellene er det kjøpsloven eller forbrukerkjøpsloven som kommer til anvendelse, og her må en vurdere om det foreligger mangler og eventuelt hvor alvorlige disse er. Kjøper vil som oftest kreve prisavslag eller eventuelt heving av bilkjøpet, mens selger vil bestride alle kravene. I disse tilfellene vil også bilforsikringen dekke mye av advokatutgiftene.

Hvis du fyller ut skjemaet på vår side vil du kunne bli kontaktet av 3 biladvokater som kan hjelpe deg innenfor kjøpsrett, enten det handler om bil, båt, bolig, campingvogn eller lignende.

Advokathjelp til arbeidsrett

Mange trenger også advokathjelp innenfor arbeidsrett. Slike saker er ofte belastende for arbeidstaker da det er snakk om både personlige og økonomiske forhold. Heldigvis er det arbeidsmiljøloven som kommer til anvendelse i slike forhold, og her er det sterkt fokus på arbeidernes rettigheter.

Typiske saker som kan dukke opp er spørsmål om intervjurunden, oppsigelse, avskjed, trakassering eller mobbing på arbeidsplassen, mislighold av konkurranseklausuler og lignende. Generelt blir det en tvist mellom arbeidstaker og arbeidsgiver.

Advokathjelp til familierett

I tillegg til arbeidsretten er også familieretten et av de områdene hvor det er mest tvister i retten i Asker. Familieretten inkluderer ofte alvorlige spørsmål, som også ofte involverer barn. Her er prinsippet om barnets beste for eksempel alltid veldig viktig.

Som oftest opplever vi at sakene omhandler spørsmål om barnefordeling, arv, barnevernsrett eller lignende. Det sier seg selv at slike saker kan være belastende for alle de involverte. Hvem av foreldrene skal få omsorgsretten for barnet? Hvem av barna skal arve mest etter sine avdøde foreldre? Skal barnevernet få medhold i å frata en person foreldreretten over sitt barn? Dette er mer alvorlige spørsmål enn saker som kun omhandler økonomiske verdier.

Rettsområdene vi har nevnt ovenfor er bare et utvalg av veldig mange forskjellige rettsområder som kan være aktuelle. Dersom du fyller inn skjemaet på vår side vil vi gjøre vårt beste for å finne familerettsadvokater nær deg som kan hjelpe deg med spørsmålet ditt.

Hvordan best finne advokat i Asker?

Det er flere måter å finne en advokat på. Den eneste vi ikke vil anbefale deg er egentlig bare å finne den første og beste i et kontor du finner på gaten i Asker. Du kan ikke vite om vedkommende er en dyktig advokat, og heller ikke om han eller hun kan noe om rettsområdet du trenger hjelp med.

Det er viktig å vite at advokater generelt som oftest er flinke på ett eller to fagområder. Dermed gjelder det gjøre litt undersøkelser for å finne ut hvem som er best innenfor det fagfeltet du trenger hjelp med. Det er ikke sagt at en advokat som er veldig god innenfor eiendomsrett vil være den beste til å hjelpe deg med å søke om erstatning etter en voldshendelse.

En god måte å finne en advokat på er selvfølgelig å bruke en sammenligningstjeneste som advokatmatch.no. Da vil du enkelt bli matchet med forskjellige advokater nær deg, som også har erfaring innenfor ditt fagfelt.

En annen god måte å finne en advokat på er å søke etter det du lurer på i google. I mange tilfeller vil advokater som har ekspertise innenfor disse områdene skrive om disse temaene for å reklamere seg. Da kan du se hvem som er aktuelle innenfor ditt område, og også om de har kontorer nær deg.

Dersom du bor i Asker kan det også være en veldig god ide å vurdere å oppsøke en advokat som bor i Oslo. Advokatene i Oslo er ikke bedre enn de i Drammen, men det er mange flere i dette området slik at sjansen for å finne den som kan mest innenfor det du lurer på blir større. Den meste av kommunikasjonen foregår også via telefon eller mail slik at det ikke er slik at du må reise frem og tilbake til Oslo ofte dersom du går for dette valget.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454