Sandanger Advokatfirma

Sandanger advokatfirma holder til ved St. Jakob Kirke i Bergen og har siden 2008 praktisert jus innen flere ulike forretningsjuridiske disipliner. 

Sandanger Advokatfirma er et lite advokatfirma i Bergen. De tilbyr alt av tjenester innenfor forretningsjus. Disse inkluderer blant annet selskapsrett, erstatningsrett, entrepriserett og mye mer. Selskapet ble stiftet i 2008 og har siden etablert seg til å bli et anerkjent firma i Bergen.

 • Checkmark
  Stiftet i 2008
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Lars Hilles gate 19, 5008 Bergen

  Om Sandanger Advokatfirma

  Sandanger Advokatfirma startet sin praksis i 2008/2009 med Hogne Sandanger i spissen og består nå av tre advokater som spesialiserer seg på forretningsjuridiske disipliner. Kontorene ligger sentral i Bergen sentrum, rett ved AVIS bilutleie og St. Jakob Kirke. Selve kontoret ligger over REMA1000 i 8. etasje. 

  Rettslige områder

  De rettslige områdene dekket av Sandanger er hovedsakelig forretningsjuridiske. Foruten generell forretningsjus omhandler typiske saker gjerne; selskapsrett, børs-og verdipapirrett, transaksjoner og fast eiendom, samt arbeidsrett, avtalerett og erstatningsrett.  

  I tillegg til dette driver også Sandanger Advokatfirma med juridisk bistand ved tvister i båtmarkedet. Har du kjøpt en båt med mangler er det flere «mangelsbeføyelser» som kan gjøres gjeldene; f.eks. tilbakehold av kjøpesum, retting, prisavslag eller heving av kjøp. De samme tilfellene kan du møte på om du er selger som blir utsatt for disse kravene. Sandanger kan gi deg kvalifisert juridisk bistand ved problemer av denne arten og guide deg unna fallgruvene. 

  Priser

  Sandanger beregner sine priser etter medgått tid og da til følgende timesatser; NOK 3200,- for advokat/partner, NOK 2550,- for ansatt advokat og NOK 2000,- for advokatfullmektig. 

  Sandanger kan ved forespørsel undersøke mulighetene for rettshjelpsforsikring. 

  Advokatmatch.no er en tjeneste som matcher mennesker som trenger advokat med de rette advokatene. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for både den som søker en advokat og advokatene selv.

  Ved at du som privatperson eller næringsdrivende får tilbud fra forskjellige advokater vil dette forenkle prosessen med å lete etter den rette advokaten betraktelig. Det vil også skape gjennomsiktighet, i det du vil kunne sammenligne ulike advokater i forhold til pris og ekspertise.

  Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

  Org. nr. 922 997 454