Austin Lyngmyr & Co

Austin Lyngmyr & Co har to kontorer. Hovedkontoret ligger ved slottsparken i Oslo og det andre i Drøbak. I 2019 hadde de 19 millioner i omsetning. De har 17 advokater ansatt i bedriften som dekker de fleste sentrale rettsområder.

Bilde
  • Checkmark
    Stiftet i 2013
  • Checkmark
    20 ansatte
  • Checkmark
    Arbins gate 4, 0253 Oslo

Les mindre

Austin Lyngmyr & Co er et mellomstort advokatfirma basert i Oslo, men tar saker fra alle kommuner i Norge. Deres hovedfokus er reklamasjons- og kjøpsrett. Videre dekker de rettsområdene familierett, arbeidsrett, fast eiendom, personskade, kontraktsrett og forsikrings- og erstatningsrett.

Austin Lyngmyr & Co

Sist oppdatert: 15. februar 2024

Om Austin Lyngmyr

Austin Lyngmyr & Co har klienter over hele Norge og behandler en rekke saker. De har konstant over 1000 aktive saker de arbeider med. De dekker de fleste rettsområder som er gjeldende for privatpersoner og dette er deres hovedfokus. 

Selskapet er godt etablert og har en AAA-rating. Selskapets visjon er å bli et av de beste advokatfirmaene på markedet. Videre er de opptatt av relasjoner, service og en uformell setting mellom advokat og klient. 

Rettsområder 

Austin Lyngmyr er et av svært få advokatfirmaer i Norge som spesialiserer seg på reklamasjons– og kjøpsrett. Dette betyr ikke at de ikke dekker andre rettsområder, men det er dette de er best på.

Videre har de også spesiell kompetanse innenfor arbeidsrett, kontraktsrett og personskade. Dette vil altså si at dersom du har havnet i en tvist med arbeidsgiver er Austin Lyngmyr et firma med høy kompetanse innenfor dette feltet. Du kan altså få bistand innen alt som handler om forhold mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. 

De bistår også sine klienter med saker innenfor fast eiendom. Dette er et stort rettsområde og inneholder blant annet kjøp, salg og overdragelse. Videre gjelder fast eiendom også leiekontrakter og husleie. Det er også flere deler av rettsområdet fast eiendom. Disse er hovedsakelig som regel gjeldende for næringsdrivende. 

De to siste feltene de har spesiell kompetanse under er familierett og forsikrings- og erstatningsrett. Familierett gjelder ofte ekteskapsinngåelser eller skilsmisser. Videre gjelder familierett alt rundt samboerskap, barn og lignende. Det er allikevel egne lover om for eksempel barn. Forsikringsrett er saker mot forsikringsselskap. Disse sakene kan ofte bli krevende og lange. Erstatningsrett gjelder alle saker der du har lidd et tap og ønsker erstatning. Dette kan være økonomisk, psykisk, fysisk og så videre. 

Priser 

Akkurat som de fleste andre advokater varierer prisene til Austin Lyngmyr. Rettshjelp fra en partner koster mellom 1800 og 2500 kroner. Dersom du får bistand fra en advokat som ikke er partner koster dette mellom 1800 og 2300 kroner. Du kan også få bistand fra en advokatfullmektig for 1700-1900 kroner eller kontorpersonell for 1100 kroner. Alle oppgitte priser er per time og eksklusiv mva.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454