Advokatfirmaet Dietrichson AS

Furuholmen Dietrichson har kontorer i Oslo, Bergen og Halden, og er med sine 21 advokater blant Norges ledende innen strafferett. Siden 1994 har de bistått klienter over hele landet og har sterk kompetanse innen barnevernsrett og utlendingsrett.

Bilde
  • Checkmark
    Stiftet i 1997
  • Checkmark
    27 ansatte
  • Checkmark
    Grensen 3, 0159 Oslo

Les mindre

Advokatfirmaet Dietrichson AS er et mellomstort advokatfirma i Oslo, men som bistår klienter i hele Norge. Firmaet har et hovedfokus på strafferett, men bistår også innen flere rettsområder.

Advokatfirmaet Dietrichson AS

Sist oppdatert: 15. februar 2024

Om Dietrichson

I 1994 startet Dietrichson sin praksis som advokatfirma. De har siden den gang blitt en av Norges største innen strafferett og har bistått klienter over hele landet. Firmaet har 21 advokater og kontorer sentralt i Oslo, Bergen og Halden. De arbeider også mye innen barnevernsrett og utlendingsrett.

Rettslige områder

Dietrichson spesialiserer seg hovedsakelig innen fire rettslige områder.

Som et spesialisert strafferettsfirma er kompetansen veldig sterk innen nettopp dette. Det er ikke uten grunn at de er en av Norges største, og de fører saker for alle domstoler; fra tingrett til Høyesterett.

Det neste sentrale området er utlendingsrett. Dietrichson har spesialiserte advokater med stor kompetanse innen utlendingsrett, fra utlendingsforvaltningen til internasjonalt arbeid. Her kan man få bistand i saker om utvisning og arbeidstillatelse, asyl og familiegjenforening samt arbeidstillatelse, visum og statsborgerskap.

Dietrichson har egne advokater som bare jobber med Barnevern- og familierett. Her kan du få hjelp med rådgiving og prosedyre, samt avtale og tvisteløsning. De gir også bistand innen person- og familierett for alle domstoler.

Til slutt har vi erstatningsrett, der firmaet utfører advokattjenester for personer og bedrifter som har lidt et tap grunnet urettmessig straffeforfølgning. Utover dette bistår de med rådgivning, prosedyre og inndriving, samt forsikringskrav og offer for straffbare handlinger.

Fokus

Dietrichson advokatfirma jobber iherdig for å sette deg som klient i sentrum. Det er viktig å ivareta dine rettigheter og interesser. Målet er å tilby advokattjenester på et etisk og høyt faglig nivå.

Priser

Dietrichson er underlagt Advokatforeningens regler om god advokatskikk, men også Konkurranse-tilsynets forskrift om prisopplysninger i forbrukerforhold.

Priser for advokathjelp er avhengig av hvor mye tid som brukes på saken. Firmaet følger offentlig salærsats og varierer innenfor dette. Det kan variere mellom NOK 1000,- timen og NOK 2500,- timen, avhengende av type sak. Timeprisen avtales alltid ved oppstart. Firmaet praktiserer fri rettshjelp der det er mulig, og i en del tilfeller dekkes utgiftene av det offentlige eller via forsikringer.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454