Synega

Synega Advokat er et nyskapende og innovativt advokatselskap for både bedriftskunder og privatpersoner. Gjennom omfattende satstning på egenutviklet teknologi og uten fysiske kontorer, kan Synega tilby sine kunder erfarne advokater med oversiktlige og rimeligere prismodeller.

Bilde
  • Checkmark
    Stiftet i 2020
  • Checkmark
    Tordenskiolds gate 6

Les mindre

Synes bistår klienter innenfor en rekke forskjellige rettsområder. Disse inkluderer blant annet arbeidsrett, kontraktsrett, markedsføring, selskapsrettslige temaer med mer. De har ingen permanente fysiske lokaler, som gir de mulighet til å tilby bedre priser.

Synega

Sist oppdatert: 15. februar 2024

Om Synega

Synega har som mål å tilby tjenester av høy kvalitet til gode priser. Et av tiltakene for å holde prisene nede er at alle tjenester blir levert digitalt og begrenser fysisk oppmøte til det som er nødvendig.

De er svært opptatt av kundetilfredshet og gjør mange tiltak for å sikre nettopp dette. Dersom du ikke er fornøyd kan du enkelt bytte advokat med et tastetrykk.

I tillegg til advokattjenester tilbyr Synega også regnskapstjenester, revisjon og ledelsesrådgivning.

Rettslige områder

Synega sine advokater tilbyr sin kompetanse innen fagområdene arbeidsliv og HR, personvern og GDPR, oppstart- og selskapsrett, kontrakter og markedsføringsrett.

Hos Synega trenger du aldri lete etter riktig advokat. Ved bestilling matcher teknologien kunden sine problemstillinger med advokat som har spisskompetanse på fagområdet.

Priser

Synega sine kunder skal alltid ha full kontroll og forutsigbarhet på kostnadssiden. Derfor tilbys betaling per minutt for bedrifter og privatpersoner som ønsker lavest mulig pris, fastpris for dem som verdsetter forutsigbarhet, og bedriftsabonnement for selskaper med løpende behov for juridisk bistand til en betydelig redusert pris. Til forskjell fra bransjen for øvrig betaler kundene ikke per kvarter, men kun for den tiden som faktisk er benyttet.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454