LegalConsult Advokat

Har du en krevende sak og trenger tett oppfølging – velkommen til LegalConsult Advokat. Vi er den juridiske rådgiveren, sparringspartneren og problemløseren du trenger på ditt lag. Sammen finner vi den beste løsningen for din sak.

Bilde
  • Checkmark
    Stiftet i 2006
  • Checkmark
    2 ansatte
  • Checkmark
    Kjøpmannsgata 23, 7013 Trondheim

Les mindre

Legalconsult Advokat er et lite advokatfirma med et kontor i Trondheim. De har kunder som både er privatpersoner og næringsdrivende. Rettsområdene de fokuserer på er bygningsjus, selskapsrett, kontraktsrett og kjøp av bolig.

LegalConsult Advokat

Sist oppdatert: 15. februar 2024

Om LegalConsult Advokat

Advokat Lillefuhr og legalConsult spesialiserer seg på forskjellige rettsområder. Hovedfokuset ligger ved kjøp av nye boliger i tillegg til feil og mangler ved større boligbygg. Eksempler på dette kan være helsefarlig tappevann, termisk inneklima og så videre. 

Videre er LegalConsult det advokatselskapet i Norge som har hjulpet flest personer som har kjøpt underdimensjonerte eller for smale parkeringsplasser. Dette har blant annet vært gjennom klager på ferdigattest, rettssaker, ulovlighetsoppfølging og så videre. 

Saker som omhandler mangler og eller feil i sameiebygg og større boligblokker er svært krevende. Derfor krever slike saker tett oppfølging og dyktige advokater. I tillegg til dette trenger du også en takstkyndig. LegalConsult har et bredt nettverk med dyktige takstkonsulenter som bidrar til din sak. Firmaet er også aktivt på sin egen Facebook-side.

Rettslige områder

LegalConsult tar alle typer saker innenfor arbeidsrett. Ikke bare tar de saker for privatpersoner, men de bistår også bedrifter som har behov for rådgivning. Vanlige saker innenfor arbeidsrett er blant annet oppsigelse, kontrakter eller diskriminering på arbeidsplassen.

Som nevnt ovenfor tar de også forskjellige saker innenfor eiendom. De dekker faktisk alle mulige rettslige områder innenfor eiendom. Du kan få bistand dersom du skal kjøpe, selge eller har andre problemer med din eiendom.

Hvis du har havnet i en sak der det er relevant å søke om erstatning kan du kontakte LegalConsult. De bistår privatpersoner, firmaer og forsikringsselskaper innenfor erstatningsrett. Du kan blant annet få bistand dersom du har blitt utsatt for personskade, søker erstatning i forbindelse med kontrakt eller forsikringssaker.

Også saker innenfor immaterialrett kan LegalConsult bistå deg med. Dette vil si saker som omhandler ikke-materialle forhold som patent, opphavsrett, markedsføringsrett og så videre.

Videre tar de også forskjellige saker innenfor privatjuss som familierett, utlendingsrett, skjønn og mye mer.

Priser

Prisene varierer litt basert på type oppdrag. En engangskonsultasjon koster 1200 kroner. Bortsett fra dette vil timeprisen generelt ligge på rundt 2100 til 3300 kroner. Prisene er eksklusiv mva.

Filosofi

LegalConsult legger en spesiell vekt på å skape gode relasjoner med kundene sine. Dette er slik at deres klienter skal føle seg trygge på at de har valgt en god advokat. Dette selskapet skaper altså en behagelig dynamikk for klientene sine.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454