Advokatfirmaet Suleiman & Co

Advokatfirmaet Suleiman & Co er et mellomstort advokatfirma og holder til i Oslo. De leverer tjenester til næringsdrivende, privatpersoner og organisasjoner. Selskapet dekker de fleste store rettsområdene.

Bilde
  • Checkmark
    Stiftet i 2015
  • Checkmark
    15 ansatte
  • Checkmark
    Dronningens gate 8A, 0152 Oslo

Les mindre

Advokatfirmaet Suleiman & Co holder til sentralt Oslo. De er et mellomstort selskap som har spesialisert seg innen arbeidsrett, kontraktsrett og strafferett, men kan bistå innenfor de fleste rettsområder.

Advokatfirmaet Suleiman & Co

Sist oppdatert: 15. februar 2024

Om Advokatfirmaet Suleiman & Co 

Advokatfirmaet Suleiman & Co har et kontor i Oslo som ligger sentralt i Dronningens Gate. Selskapet er mellomstort og dekker en rekke forskjellige rettsområder. Videre tar deres advokater også prosedyreoppdrag for nemnder og domstoler. 

Videre har de også forsvarsadvokater i straffesaker med lang erfaring. De tar også oppdrag som bistandsadvokat. Selskapet er landsdekkende og de tar også noen saker internasjonalt. 

Rettsområder 

Som nevnt dekker Suleiman & Co flere forskjellige rettsområder. For det første dekker de arbeidsrett og kontraktsrett. Arbeidsrett handler om forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Kontraktsrett kan blant annet være knyttet til arbeidsrett, men også andre rettsområder. Dette handler om avtaler mellom to eller flere parter. 

De har også høy kompetanse innenfor strafferett. En av fordelene de har er at deres advokater behersker mange språk. Dette kan være svært avgjørende i straffesaker. Eksempler på språk er blant annet persisk, punjabi, tyrkisk, polsk og engelsk. 

Videre dekker de også rettsområder som familierett, arverett, utlendings- og asylrett, erstatningsrett, forretningsjus og prosedyre og tvisteløsning. Nevnte rettsområder er områder de spesialiserer seg på, men de tar også oppdrag utover disse. 

Pris 

Advokatfirmaet Suleiman & Co opererer med en timepris på lik linje med de fleste andre advokatfirmaer. Timesatsen ligger på mellom 1875,- til 3000,- inkludert mva. 

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454