Advokatfirmaet Danielsen & Co

Advokatfirmaet Danielsen & Co finner du en liten gåtur fra Oslo Tingrett. Selskapet lever etter filosofien at ingen saker er for små eller for store. De er også svært opptatt av personlig service for sine klienter.

Bilde
  • Checkmark
    Stiftet i 2001
  • Checkmark
    6 ansatte
  • Checkmark
    St. Olavs Gate 21B, 0165 Oslo, Norway

Les mindre

Advokatfirmaet Danielsen & Co er et mellomstort advokatfirma med et kontor i Oslo. De dekker alle de største rettsområdene og bistår blant annet privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og så videre.

Advokatfirmaet Danielsen & Co

Sist oppdatert: 15. februar 2024

Om Advokatfirmaet Danielsen & Co

Advokatfirmaet Danielsen & Co ble stiftet helt tilbake i 1986. Siden den gang har selskapet vokst til å bli en etablert aktør på markedet og det er i dag en mellomstor bedrift. Selskapet tar saker for en rekke forskjellige typer klienter. Disse inkluderer blant annet små og mellomstore bedrifter, privatpersoner og andre typer virksomheter.

Rettsområder

Selskapet tar saker innen nesten alle forskjellige rettsområder. For det første har de noe som kalles alminnelig praksis. Dette vil si de fleste problemstillinger. Du kan kontakte Danielsen & Co for en uforpliktende prat om din problemstilling. På lik linje dekker de også hva som kalles forretningsjus. Dette er alle saker der det er selskaper og næringsdrivende som trenger bistand. Du kan på hjemmesiden deres se en full oversikt over felt der de har spesiell kompetanse. 

Dette advokatfirmaet har spesiell kompetanse innenfor økonomisk kriminalitet. De har lang erfaring med slike saker og kan vise til gode resultater. De har blant annet vunnet Norges lengste økokrim sak og en av Norges største økokrim saker. 

Selskapet er også svært kompetente innenfor erstatningsrett. De tar blant annet saker om personskade og erstatning etter andre saker. Videre dekker de også rettsområder som arbeidsrett, strafferett. ytringsfrihet, familierett. De kan som nevnt bistå deg med tilnærmet alle saker, dette er kun eksempler.

Priser

Prisen på tjenestene til dette advokatfirmaet vil variere noe basert på din sak. Timeprisen ligger på 2300,- kroner og oppover, og 1900,- for fullmektig. Danielsen & Co kan også lage avtaler med fastpris.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454