Bilde

DEN BESTE ADVOKATEN: Det er viktig å finne en advokat som passer din situasjon. Noen har krav på gratis advokat.

Finn advokat

Sist oppdatert: 11. mai 2023

På nettsiden kan du enkelt finne en advokat som passer til saken din ved å fylle ut skjemaet under. Når du fyller ut skjemaet, vil du bli kontaktet av 3 forskjellige advokater som har ekspertise innenfor rettsområdet du trenger hjelp med.

Fordelen ved å få tilbud fra flere forskjellige advokater, er at du enklere kan finne den som passer best til din sak. Et tilbud fra flere advokater gir deg en rekke fordeler.

Kort oppsummering

  • Når du leter etter en advokat til saken din, er det lurt å sammenligne priser, erfaringer og hvilke rettsområder de har spesialisert seg på.
  • Det er ikke alltid like enkelt å vite om du trenger advokatbistand, eller om du kan ta saken i egne hender. Ved å fylle ut skjemaet på siden vil du få et uforpliktende tilbud fra advokater som er interesserte i saken din.
  • I noen tilfeller har man krav på dekning av advokatutgiftene, enten gjennom fri rettshjelp eller gjennom forsikringen.

Sammenligne priser

Ved å innhente tilbud fra flere ulike advokater, vil du få bedre oversikt over priser. Når du bare henvender deg til en advokat, er det umulig å vite om prisen du betaler er rettferdig for jobben som gjøres. Ved å ta kontakt med flere leverandører, kan du enklere sammenligne prisene og ta et valg som passer din økonomi.

Vi hjelper deg å finne den perfekte advokaten

Få tilbud fra 3 forskjellige advokater. Helt gratis og uforpliktende

Sammenligne erfaring og resultater

Når du får tilbud fra flere advokater innenfor det samme fagområdet, er det enklere å sammenligne ekspertise og erfaring med lignende saker. Det er en jungel av advokater der ute, og det er lett å gå for det første og beste tilbudet man finner. Ved å snakke med ulike advokater, kan du få et inntrykk av hvorvidt et samarbeid er aktuelt. Etter samtalen kan det være lurt å gå inn på advokatens nettside, se eksterne anmeldelser og gjøre deg opp din egen mening.

Trenger du egentlig advokathjelp i saken?

Det er ikke alltid man trenger en advokat for å løse konflikten man står overfor. Samtidig er det vanskelig å vite om man trenger en advokat før man har kommet lengre i prosessen. Ved å få tilbud fra flere ulike advokater, vil de gi deg sin vurdering av saken. Om det virker som at advokatbistand ikke er nødvendig, kan det hende du burde forsøke å løse saken på egenhånd. Om alle advokatene sier at advokatbistand er nødvendig, er dette kanskje et tegn på at du burde la deg bistå i prosessen.

Husk at det selvfølgelig er helt gratis og uforpliktende og fylle ut skjemaet på vår side. Det er ikke noe krav om at du må benytte deg av advokatene som kontakter deg. Det er helt vanlig å snakke med en advokat for så å finne ut at du ikke ønsker å benytte deg av en.

Vi hjelper deg å finne den perfekte advokaten

Få tilbud fra 3 forskjellige advokater. Helt gratis og uforpliktende

Har du krav på gratis advokat?

Det er mange som kvier seg for å ta kontakt med en advokat på grunn av utgiftene, og flere lurer på om de kan ha krav på gratis advokat.

De færreste advokater jobber gratis, og som regel er du avhengig av at en forsikring, staten, eller andre ordninger dekker advokatutgiftene for deg. Du kan for eksempel ha krav på gratis advokathjelp hvis det er behov for bistandsadvokat i alvorlige straffesaker. Det er også egne ordninger for fri rettshjelp som vurderes ut ifra hva slags sak det er snakk om, og hva slags inntekt og formue man har. Noen ganger kan du også ha krav på advokat gjennom forsikringen din, for eksempel gjennom innboforsikringen eller bilforsikringen.

Fyll ut skjemaet på siden for å finne ut om du har krav på gratis advokat.

Få svar på ofte stilte spørsmål om å finne advokat

frase

Hvordan kan jeg sammenligne advokatene som har gitt meg tilbud?

Når du mottar tilbud fra advokatene, kan du sammenligne dem basert på faktorer som pris, erfaring, spesialisering og tidligere kundevurderinger. Dette vil hjelpe deg med å ta en informert beslutning om hvilken advokat som passer best for din sak.

frase

Er det trygt å gi fra meg mine personopplysninger og informasjon om min sak på Advokatmatch?

Ja, Advokatmatch tar personvern på alvor og behandler dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen du gir blir kun delt med advokater som er relevante for din sak og som kan gi deg tilbud på sine tjenester.

frase

Hvor lang tid tar det å få tilbud fra advokater gjennom Advokatmatch?

Tidsrammen for å motta tilbud fra advokater kan variere, men mange brukere mottar tilbud innen kort tid etter at de har sendt inn forespørselen sin. Det er viktig å gi så detaljert informasjon som mulig om din sak, slik at advokatene kan vurdere saken og gi et passende tilbud.

frase

Hva skjer hvis jeg ikke er fornøyd med tilbudene jeg mottar fra advokater gjennom Advokatmatch?

Hvis du ikke er fornøyd med tilbudene du mottar, er du ikke forpliktet til å velge noen av advokatene. Advokatmatch ønsker at du skal finne den beste advokaten for din sak, og det er derfor viktig at du føler deg trygg og fornøyd med valget ditt. Du kan også kontakte Advokatmatch for ytterligere hjelp eller veiledning i søket etter en advokat.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454