Advokatfirmaet Judicium

I strandgaten 1 i Bergen sentrum holder advokatfirmaet Judicium til. De har praktisert jus siden år 2000 og har nå seks dyktige advokater som kan bistå innen de fleste fagområder.

Bilde
  • Checkmark
    Stiftet i 2000
  • Checkmark
    6 ansatte
  • Checkmark
    Strandgaten 1, 5013 Bergen

Les mindre

Advokatfirmaet Judicium er et mellomstort advokatfirma i Bergen. De har for det meste klienter fra Bergen og områdene rundt. De bistår klienter innenfor de fleste rettsområder og har lang erfaring.

Advokatfirmaet Judicium

Sist oppdatert: 15. februar 2024

Om Judicium

I år 2000 ble Judicuim etablert som et advokatfirma i Bergen. Siden den gang har målet vært å være dyktige innen de fleste fagområder, og de består nå av seks faglig sterke advokater som bistår privatkunder og bedrifter på landsbasis. Kontorene finner man i Strandgaten 1 i Bergen sentrum. 

Fagområder

Advokatene i Judicium har lang og bred erfaring fra blant annet domstoler, politi, forsikring og næringsliv samt politikk, offentlig forvaltning og skoleverk. Dette kombinert med at alle advokatene har drevet virksomhet i 10 – 25 år gir en svært trygg og god støttespiller for deg i din sak. 

Da advokatene i Judicium sikter på å være faglig sterke innen de fleste fagområdene, kan de bistå deg med stort sett alt av juridiske problemer enten du er en privatperson eller representerer ett firma eller en bedrift. 

For deg som privatperson kan du få hjelp til f.eks. arv- og familierett, i saker som kan omhandle separasjoner, fordeling av ansvar for barn ved skilsmisse/separasjon, bodeling eller dødsbobehandling. De kan også bistå deg om du har blitt utsatt for eller fremmer et pengekrav, om du har problemer med en kontrakt eller ved kjøp og salg, samt erstatninger eller problemer ved et utleieforhold. 

For deg som liten eller mellomstor bedrift kan du få bistand i en rekke relevante fagområder. Dette kan omhandle selskapsrettslige eller kontraktsrettslige saker som; leiekontrakter, kjøp og salg samt konflikter i personalet. Her kan du få løpende rådgiving i alle eventuelle problemstillinger man kan havne i som bedrift. 

Priser

Priser for advokattjenester varierer fra type oppdrag og type stilling på ansatt advokat. Ta kontakt med Judicium for informasjon angående din sak.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454