De beste advokatfirmaene i Ski

Trenger du en advokat i Ski? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Ski. Les mer om de ulike advokatfirmaene og benytt vårt skjema for å bli matchet med gode advokater som passer din sak.

Graffoco Advokatfirma

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2002
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Sentrumveien 6A, 1400 Ski

Les mindre

Graffoco Advokatfirma DA består av totalt 4 advokater som driver praksis i kontor i sentrum av Ski. De tilbyr juridisk bistand til privatpersoner og små og mellomstore bedrifter både ved å gi råd og ved å føre saker for retten. De fører saker innenfor fagområdene; arbeidsrett, fast eiendom, tvisteløsning / prosedyre, avtalerett, inkasso og selskapsrett.

FolloAdvokatene

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1997
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Torgveien 4, 1400 Ski

Les mindre

Folloadvokatene består av 4 advokater med forskjellige spesialfelt. De tilbyr juridisk rådgivning for bedrifter og privatpersoner innenfor privatrett, strafferett, forretningsjuss, forhandlinger, samt mekling og prosedyre. Selskapet holder til i Ski sentrum.

Advokatkollegium

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2012
 • Checkmark
  8 ansatte
 • Checkmark
  Idrettsveien 5, 1400 Ski

Les mindre

Advokatkollegium har kontorer sentralt i Ski sentrum og består av 5 advokater, samt 3 advokatassistenter. Våre advokater tar saker innenfor alle saksområder fra enkel rådgivning til kompliserte prosedyreoppdrag. Advokatene i Advokatkollegium bistår både privatpersoner, næringsdrivende og andre innen de fleste saksområder.

Advokatfirmaet Helland & Ingebrigtsen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2011
 • Checkmark
  15 ansatte
 • Checkmark
  Vestveien 18, 1400 Ski

Les mindre

Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen avd. Ski er en del av landets største spesialiserte advokatfirmaer som yter bistand til skadelidte i deres erstatningssaker. Gjennom snart 30 år har deres klienter mottatt flere milliarder kroner i erstatning etter personskader påført i trafikkulykker og på jobb (yrkesskader og yrkessykdom). De hjelper også klienter som trenger advokat i Ski med saker innen forsikringsrett, trygderett, arbeidsrett, arv, dødsboskifte, barnefordeling og tvister tilknyttet fast eiendom.

De beste advokatfirmaene i Ski

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn advokat og rettshjelp i Ski

Dersom du har behov for juridisk hjelp med enten familierett, erstatningsrett, avtalerett eller lignende, kan en advokat i Ski hjelpe deg. Du finner også advokater som har spesialisert seg på immaterialrett, arbeidsrett, arverett og strafferett.

Vår kostnadsfrie tjeneste lar deg enkelt finne advokater i Ski. Du trenger i praksis bare å oppgi grunnleggende informasjon om hva slags juridisk hjelp du trenger. Oppgi rettsområde og lignende, og send skjemaet inn.

Etter kort tid vil du motta tre forskjellige tilbud fra ulike advokatfirma i Ski. Vi sender nemlig informasjonen du oppgir til ulike advokattjenester, slik at aktuelle advokater kan tilby egnede juridiske tjenester til deg.

Dette sikrer at du kommer i kontakt med advokater med relevant erfaring for din spesifikke sak.

Kan du motta gratis rettshjelp?

Gratis rettshjelp er noe som sikrer at alle kan få nødvendig rettshjelp, uavhengig av personlig økonomi. Dette er rettshjelp som staten betaler for deg – enten fullt ut eller delvis. Lurer du på om saken din kvalifiserer for fri rettshjelp?

Normalt sett er det bare visse saker som kvalifiserer for gratis advokat. Dette er ofte saker som er av nokså alvorlig karakter, men i noen tilfeller er det også mulig å få gratis rettshjelp på andre områder. Følgende rettsområder gir alle gratis advokat, uavhengig av inntekt:

 • Erstatningssaker vedrørende usaklig straffeforfølgelse
 • Vurdering av anmelding relatert til seksuelle overgrep
 • Barnevernssaker
 • Saker relatert til tvangsmessig ekteskap
 • Menneskehandelsaker
 • Saker hvor et voldsoffer krever økonomisk erstatning fra en gjerningsmann
 • Saker relatert til militærnekt
 • Saker relatert til tvunget psykisk helsevern for Kontrollkommisjonen

Normalt sett kan en bare få gratis rettshjelp dersom inntekten ens ikke overstiger 350 000 kr (enslige) eller 540 000 (samboere og ektefeller). Unntaket er altså sakene nevnt ovenfor. Tjener du mer enn dette, må du ut med en egenandel.

Personer som har veldig lav inntekt – lavere enn 100 000 kr i brutto årslønn – kan ha rett til fri rettshjelp uten egenandel. Ordningen med gratis rettshjelp er der altså hovedsakelig for å hjelpe deg med økonomiske utfordringer.

Motta advokathjelp i Ski? Tenk på dette

Dersom du leter etter en advokat i Ski (eller andre steder for den saks skyld), er det lurt å tenke over hvilke kriterier som skal oppfylles. Det kan blant annet være greit å sjekke at advokaten har erfaring eller ekspertise på rettsområdet du trenger hjelp med.

I tillegg kan pris være en viktig faktor for mange. Dette er altså mest aktuelt i de tilfeller der du ikke kvalifiserer for fri rettshjelp. Advokattjenester koster normalt sett litt, og det gjelder derfor å sammenligne priser.

Slik finner du en advokat i Ski

Så snart du har fylt ut skjemaet du finner på denne siden, starter prosessen med å finne egnede advokater til deg.

Når du mottar tilbud fra tre ulike advokater i Ski, kan du velge den tjenesten som passer saken din best. Enkelt og greit.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454