De 10 best omtalte advokatfirmaene i Moss

Trenger du en advokat i Moss? Det er mange alternativer å velge mellom. På denne siden kan du begynne med å se en liste med de best omtalte advokatfirmaene i Moss. Send inn en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema, så vil du få tilbud fra flere advokater som er tilpasset ditt behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1997
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Værftsgata 1 C, 1511 Moss

Les mindre

Dette er et mellomstort advokatfirma med flere kontorer. I tillegg til kontor i Moss finner du også Ytterbøl & Co i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Selskapet dekker nesten alle rettsområder for det offentlige, firmaer og privatpersoner.

Advokatfirmaet Grundesen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2008
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Storgata 20 A, 1531 Moss

Les mindre

Advokatfirmaet Grundesen er et lite advokatfirma med et kontor i Moss. De tar saker for det offentlige og privatpersoner. Rettsområdene Grundesen dekker er blant annet personskade, strafferett, kontraktsrett, arv og mye mer.

Advokatfirmaet Pedersen, Reier & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1994
 • Checkmark
  8 ansatte
 • Checkmark
  Cort Adelers gate 8, 1515 Moss

Les mindre

Dette er et mellomstort advokatfellesskap med et kontor i Moss. De har spesiell kompetanse innenfor ni hovedområder, men dekker de fleste rettsområder. Selv om de kun har et kontor tar de oppdrag fra hele landet.

Advokatfirma Lunde Robertsen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2012
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Henrich Gerners gate 14, 1530 Moss

Les mindre

Advokatfirma Lunde Robertsen fokuserer hovedsakelig på klienter innenfor næring i form av små og mellomstore bedrifter. De tar allikevel i tillegg også oppdrag for privatpersoner. De dekker flere rettsområder som næringsliv, eiendom og forhandlinger.

Advokat Even Rønvik

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1989
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Torggata 2, 1530 Moss

Les mindre

Advokat Even Rønvik er fast forsvarer i Moss tingrett. Selskapet er lite, men tar flere saker enn et gjennomsnittlig advokatfirma. Advokat Even Rønvik kan bistå innenfor en rekke forskjellige rettsområder. Disse inkluderer blant annet strafferett, fast eiendom, familierett og så videre.

Advokatfirmaet Solberg Sandtrø

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2011
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Tørkoppveien 10, 1570 Dilling, Norway

Les mindre

Advokatfirmaet Solberg Sandtrø spesialiserer seg hovedsakelig innenfor erstatning etter personskade. Dette er et lite advokatfirma med et kontor, men de dekker flere rettsområder. Disse inkluderer blant annet kontraktsrett, arv, eiendom og mye mer.

Advokatfirmaet Hulaas

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2009
 • Checkmark
  10 ansatte
 • Checkmark
  Henrich Gerners gate 11, 1530 Moss

Les mindre

Dette er et mellomstort advokatfirma med to kontorer. Et kontor i Moss og et i Oslo. Advokatfirmaet Hulaas har advokater med lang erfaring innenfor de sentrale rettsområdene. De kan også bistå med advokat til konkursbo.

Advokathuset Liljedahl

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1993
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Helgerødgata 57, 1515 Moss

Les mindre

Dette er et lite advokatfellesskap med et kontor i Moss. De er spesialister på følgende rettsområder: eiendomsrett, strafferett, arbeidsrett, forsikringsrett og familierett. I tillegg til disse dekker de også flere rettsområder for både selskaper og privatpersoner.

Advokatfirmaet Thrana & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2013
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Ekholtveien 114, 1526 Moss

Les mindre

Advokatfirmaet Thrana & Co dekker flere forskjellige rettsområder. Disse er blant annet barnevernssaker, straffesaker og sivile saker. Det er et lite selskap og de har et kontor i Moss.

Advokatfirmaet Brinkmann

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2019
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Torggata 2, 1530 Moss

Les mindre

Dette advokatfirmaet har spesialisering innenfor sjørett. Selskapet fokuserer hovedsakelig på å hjelpe de svakeste i samfunnet og behandle alle klienter godt uavhengig av deres sak. Brinkmann har et kontor i Moss og er et lite advokatfirma.

Bilde

Moss

De 10 best omtalte advokatfirmaene i Moss

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn advokater i Moss

Heldigvis har vi en tjeneste som forenkler denne jobben betraktelig. Istedenfor å velge den første og beste advokaten du finner, anbefaler vi å sammenligne ulike tilbud.

Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil formidle etterspørselen og saken din til aktuelle advokater i Moss-området. Du vil da motta tre uforpliktende tilbud på ulike advokattjenester – helt kostnadsfritt.

Når du mottar tilbudet kan du enkelt sammenligne pris, erfaring og andre relevante faktorer. Slik kan du finne den perfekte advokaten til ditt formål.

Gratis advokathjelp i Norge

I noen tilfeller vil du ha rett på gratis advokathjelp. I Norge finnes det muligheter for å få gratis rettshjelp, noe som kan ordnes gjennom rettshjelpsordningen. Fri rettshjelp kan defineres som advokatbistand som dekkes av staten – enten helt eller delvis.

Det er også mulig å skaffe fri rettshjelp gjennom enkelte forsikringer, eller dersom du benytter bistandsadvokatordningen.

Hvorvidt du har krav på fri rettshjelp kommer an på sakens alvorlighetsgrad og art. Du vil kunne ha krav på gratis advokat i Moss (eller andre steder) når det er snakk om familiesaker, erstatning etter personskade, oppsigelse fra arbeidsplassen eller klagesaker hos NAV.

Fri rettshjelp er også aktuelt i saker som omhandler seksuelle overgrep og menneskehandel, samt saker som omhandler tvister om bilkjøp, boligforsikring eller boligkjøp.

Inntektsgrense for fri rettshjelp

I noen saker kreves det at inntekten din er lavere enn inntektsgrensen oppgitt i rettshjelploven (ca. 350 000 kroner).

I saker som omhandler barnevern, tvangsekteskap, militærnekt og lignende, gjøres det unntak fra dette kravet.

Få rettshjelp i Moss

Dersom du har behov for advokat i Moss, bør du finne en advokat som har ekspertise innen rettsområdet saken din tilhører. Det er også mange andre faktorer som bør ligge til grunn for valg av advokat.

Det er blant annet viktig å vurdere pris, samt advokatens erfaring, grad av fornøyde klienter og lignende. Du kan velge blant mange advokater i Moss, og de ulike advokatfirmaene har gjerne ulike ekspertiseområder.

Uansett hva du trenger rettshjelp med i Moss – det være seg tvister om bilkjøp, boligforsikring, boligkjøp eller salg av eiendom, tvangsekteskap, personskade, klagesaker hos NAV, arbeidsrett, familierett eller seksuelle overgrep – finnes det en advokat for deg.

Det gjelder bare å vite hvordan du skal finne den advokaten som passer best.

Hvordan finne riktig advokat i Moss

Ønsker du å finne et advokatfirma som kan hjelpe deg med din sak? Den enkleste metoden å finne en egnet advokat i Moss på, er ved å fylle ut skjemaet vårt. Da vil du kontaktes av ulike advokater som kan yte rettshjelp.

Det er også mulig å søke seg fram til en egnet advokat manuelt, via søkemotorer som Google. Da søker du enkelt og greit på det aktuelle rettsområdet, samt stedsnavn (for eksempel «bistandsadvokat Moss». Da vil du sannsynligvis få mange relevante treff.

Ellers er det mulig å finne informasjon om aktuelle advokater via nettsteder som lovdata.no. Her vil du imidlertid finne svært mange alternativer, noe som kan vanskeliggjøre jobben for deg. Det å fylle ut skjemaet vårt er utvilsomt det enkleste – og dessuten gratis.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454