De beste advokatfirmaene i Molde

Ser du etter en advokat i Molde? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Molde i 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og bruk vårt skjema for å bli matchet med kompetente advokater som passer din sak.

Wold & Co Advokatene

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2010
 • Checkmark
  8 ansatte
 • Checkmark
  Torget 2, 6413 Molde

Les mindre

Wold & Co yter rettslig bistand overfor bedrifter og privatpersoner. De har som mål å gi klare og velfunderte råd samt finne gode praktiske løsninger for deres klienter. De har advokater som prosederer saker for tingrett, lagmannsrett, Høyesterett og de har også jevnlig saker for fylkesnemnda og jordskifteretten. Wold & Co har røtter tilbake til 1938 da høyesterettsadvokat Odd Wold startet sitt virke som advokat i Molde.

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2015
 • Checkmark
  40 ansatte
 • Checkmark
  Julsundvegen 4, 6412 Molde

Les mindre

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz bistår næringsliv, privatpersoner og offentlig sektor med juridisk rådgivning og prosedyre på de fleste rettsområder. Med rundt 40 medarbeidere er de det største advokatfirmaet på Nordvestlandet. Deres ambisjon er å være regionens ledende advokatfirma. De har kontor i Ålesund, Molde, Kristiansund og Ørsta, og i tillegg et filialkontor på Sunndalsøra.

Advokatfirmaet Larhammer & Aarseth

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2010
 • Checkmark
  9 ansatte
 • Checkmark
  Torget 2, 6413 Molde

Les mindre

Larhammer Aarseth Advokatfirma AS har siden 1965 tilbudt advokattjenester av høy kvalitet til næringslivet, det offentlige og private i Molde og omegn. Deres mål er å yte solide juridiske tjenester, og dermed bidra til at deres klienter oppnår gode, fornuftige og langsiktige løsninger. Med kompetanse og integritet hjelper de deg å løse eller unngå rettslige problemer.

Bakken Urdshals Advokater

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2012
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Roseby Vest, Frænavegen 16, 6415 Molde

Les mindre

Bakken Ursdahls Advokater MNA består av de to advokatene Beathe Bakken, og Thomas Ursdahls. De tilbyr en rekke juridiske tjenester både til privatpersoner og næringslivet innenfor mange rettsområdet som blant annet; familie- og barnerett, arverett, erstatningsrett, bistandsadvokat, fast eiendom og byggesak, kontraktsrett, arbeidsrett, m.m. De har kontorer i Roseby, vest i Molde.

Advokatfirmaet Sporsheim

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2016
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Storgata 25, 6413 Molde

Les mindre

Advokatfirmaet Sporsheim ble etablert i Molde 1. januar 2016 av Roger Sporsheim. Etter til sammen ni år i andre advokatfirma og kontorfellesskap, ønsket han å gå egne veier og starte firma. De tilbyr juridisk bistand på alle forretningsjuridiske områder, og bistår små og store kunder med å løse små og store utfordringer. Deres advokater har bred fag- og bransjekunnskap. Kombinert med kommersiell forståelse og innsikt, bidrar det til effektive løsninger og verdiskapning for kundene deres.

Advokat Morten A. Lunde

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1996
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Hamnegata 35, 6413 Molde

Les mindre

Advokat Morten A. Lunde yter juridisk bistand til privatpersoner og bedrifter innenfor de fleste rettsområder. Han bistår klienter med rådgivning, forhandlinger og prosedyre. Advokat Lunde legger vekt på god kommunikasjon, og å yter et solid juridisk håndverk. Foruten bred erfaring fra advokatvirksomhet har han også erfaring fra offentlig forvaltning, privat næringsorganisasjon og styreverv.

Myrset Advokatfirma

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1996
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Kvam Terrasse 8 C, 6411 Molde

Les mindre

Advokatfirma Myrset er en privat praksis drevet av advokat Bjørn Ketil Myrset. Advokat Myrset har lang erfaring i fra allmenn praksis og tilbyr juridisk bistand innenfor de fleste rettsområder som; arbeidsrett, arverett, avtalerett, bedrifter og organisasjoner, eiendomsrett, m.m. Advokat Myrset tilbyr også prosedyre bistand i rettslige prosesser, og megling og tvisteløsning både i og utenfor rettsapparatet.

Bilde

De beste advokatfirmaene i Molde

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn juridisk hjelp i Molde

Det å finne advokater i Molde trenger ikke være en avansert prosess. Istedenfor å søke deg fram til de mest velegnede advokatene i området, trenger du kun å fylle ut et lite skjema. Dette skjemaet finner du på siden vår.

Tjenesten er gratis, og innebærer at vi formidler saken din videre til Moldes forskjellige advokatfirmaer.

Dette resulterer til slutt i at du mottar tre separate og unike tilbud fra advokater i nærområdet. Enklere blir det knapt, og du slipper den tungvinte leteprosessen.

Er fri rettshjelp aktuelt?

Norge er et velferdsland, og dette betyr blant annet at du har rett på gratis advokathjelp dersom du tjener lite. Har du en årsinntekt på under 350 000 kroner, er du kvalifisert for å få gratis rettshjelp.

Vær imidlertid klar over at en egenandel må påberegnes. Skulle du imidlertid tjene under 100 000 kroner i løpet av et år, kan staten dekke rettsutgiftene i sin helhet. Fri rettshjelp kan være nyttig enten du er oppsagt uten grunn, har klagesaker til NAV eller er kastet ut.

I Norge finnes også den såkalte bistandsadvokatordningen. Denne gjelder ikke bare for dem med lavere inntekt, men for alle. I prinsippet innebærer ordningen at du vil få gratis rettshjelp i alvorlige saker der du trenger bistandsadvokat.

Eksempler på alvorlige saker som kvalifiserer for gratis bistandsadvokat, er tvangsekteskap, seksualforbrytelser, voldssaker, menneskehandel, straffeforfølgelse uten lovhjemmel og psykisk helsevern under tvang. Også militærnekt og barnevernssaker gir rett til fri advokat.

Tips for best mulig advokathjelp i Molde

For at hjelpen du mottar av din advokat i Molde eller omegn skal være best mulig, er det essensielt at du velger en advokat med riktig kompetanse.

En advokat bør ha erfaring og være spesialisert på saker som din. Gjennom tjenesten vår kan du føle deg trygg på at advokatene som tar kontakt er dyktige på ditt rettsområde.

Sjekk også med advokaten hvorvidt du faktisk har behov for advokathjelp. Mange saker kan med fordel løses gjennom forlik med motparten, heller enn med advokat.

Din advokat må også ha en timesats som passer budsjettet ditt. Det er viktig å tenke over pris dersom du ikke er kvalifisert for gratis rettshjelp.

Få tilbud fra tre advokater i Molde

Så snart vi har videreformidlet saken din til ulike advokater i Molde, vil du bli kontaktet med tre forskjellige advokattilbud.

Du trenger med andre ord ikke å gjøre stort mer enn å velge én av dem. Baser gjerne valget på timesats, erfaring, anmeldelser fra andre brukere eller lignende.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454