De beste advokatfirmaene i Mandal

Har du behov for en advokat i Mandal? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Mandal i 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og benytt skjemaet vårt for å bli matchet med gode advokater som passer din sak.

Syd Advokater

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2011
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Veverigata 1, 4514 Mandal

Les mindre

Syd Advokater begynte som advokatfellesskapet Stangeland & Co i 2011. Vi har siden den gang hjulpet flere hundre klienter med små og store problemstillinger. Selskapet består i dag av 4 advokater som jobber innenfor en rekke rettsområder, blant annet; fast eiendom, arverett, barnevern, strafferett, bistandsadvokat, m.m. Selskapet holder til sentral i Mandal.

Mandalsadvokaten

 • Checkmark
  Stiftet i 2001
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Sandskargata 6, 4515 Mandal

Les mindre

Mandalsadvokten eies, og drives av advokat Harald Rydberg Eriksen. Han driver generell advokatpraksis, og tar oppdrag både fra privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og lag. Ikke prosedyrepraksis. Rydberg Eriksen, har hatt egen praksis siden 2001 og har tidligere jobbet i Skatteetaten, kommunal administrasjon og bankvirksomhet (blant annet som mangeårig Banksjef i Sparebanken Sør).

Mandalsadvokatene

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2001
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Bryggegata 30, 4504 Mandal

Les mindre

Mandalsadvokatene er et advokatkontor bestående av advokatene Wenche Wiblemo, Lene Hillsesund og Grethe Ugland. De tilbyr juridisk bistand innenfor en rekke rettsområder som blant annet; familie- og barnerett, arv og skifte, barnevern, fast eiendom, eiendomsomsetning, m.m. Selskapet holder til sentral i Mandal.

Advokathuset Sør

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2001
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Store Elvegate 39, 4514 Mandal

Les mindre

På Advokathuset Sør jobber fire advokater med lang erfaring fra både offentlig og privat virksomhet. De er medlemmer av Advokatforeningen,og kan bistå både på norsk og engelsk. Som spesialister innenfor en rekke rettsområder, vil de alltid ivareta deg og din sak på beste måte. Deres rettsområder, er blant annet; alminnelig forretningsjus, arbeidsrett, arv og skifte, barnerett, eiendomsomsetning, m.m.

Bilde

De beste advokatfirmaene i Mandal

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn advokat for rettshjelp i Mandal – helt enkelt

Vi er bevisst på at mange ønsker enkle og brukervennlige tjenester i hverdagen – også når det letes etter advokattjenester. På grunn av dette har vi laget en effektiv tjeneste som kan benyttes av deg som søker etter advokat i Mandal eller omegn.

Hvordan går du fram? Du trenger bare å oppgi nødvendig info om rettsområde og kontaktinformasjon. Deretter sendes skjemaet inn, og vi tar oss av resten av jobben. Det hele resulterer i at du får tre tilbud fra forskjellige advokater i Mandal.

Tjenesten er også gratis. Det er viktig for oss at alle skal kunne finne advokater til sine juridiske spørsmål og tvister, uansett hva de tjener.

Fri rettshjelp – når kan du få dette?

I Norge har vi et velfungerende rettssystem. Dette innebærer blant annet at staten dekker advokatkostnadene til personer som har vanskelig økonomi. Tjener du under 350 000 kroner per år (brutto), er du kvalifisert for gratis advokat.

Du kan for eksempel motta fri juridisk hjelp dersom saken din handler om utkastelse fra bopel uten skjellig grunn. Det er også mulig å få rettshjelp i klagesaker rettet mot NAV, eller hvis du har fått sparken fra arbeidsplassen uten god grunn.

Vær obs på at det ofte må betales en liten egenandel. Du vil imidlertid ikke måtte gjøre dette hvis du tjener mindre enn ca. 100 000 kr.

Det mange ikke vet, er at det innimellom gis fri rettshjelp helt uavhengig av hvor stor inntekten er. I all hovedsak gjelder dette mer alvorlige saker – som voldtektssaker, barnevernssaker og lignende. Her er en liten oversikt over saker som gir gratis advokat:

 • Tvangsekteskap
 • Militærnekt
 • Voldsoffererstatning
 • Urettmessig straffeforfølgelse av individer
 • Barnevernssaker
 • Seksualforbrytelser
 • Menneskehandel
 • Psykisk helsevern under tvang

Motta høykvalitets rettshjelp i Mandal

Før du bestemmer deg for advokattjenester i Mandal, er det smart å kartlegge egne krav til den juridiske hjelpen du skal motta.

Først og fremst er det lurt å vite hvilken kompetanse advokaten bør ha. Du kan med fordel forsikre deg om at din advokat har erfaring på ditt aktuelle rettsområde, enten det er familierett, personrett, arverett, arbeidsrett, strafferett, obligasjonsrett eller noe annet.

Det er mange som ikke får fri rettshjelp, og i slike tilfeller er det greit å sikre at en kan dekke advokatutgiftene som påløper. Sett for eksempel opp et budsjett.

Hvordan finne en egnet advokat i Mandal?

Så snart vi har behandlet skjemaet du fylte ut og har konsultert ulike advokater, vil du få tilsendt tre tilbud fra dyktige advokater.

Den beste – og enkleste – måten å finne en advokat som kan håndtere din juridiske sak, er ved å sammenligne disse tilbudene. Velg det som passer din sak og økonomi best.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454