De beste advokatfirmaene i Jessheim

Har du bruk for en advokat i Jessheim? Les omtaler fra vår liste og velg hvilket firma som passer for deg. Du kan også motta tilbud fra 3 advokater ved å fylle ut vårt skjema. Det er gratis og uforpliktende.

Advokatfirmaet Fari

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1995
 • Checkmark
  8 ansatte
 • Checkmark
  Storgata 6, 2050 Jessheim

Les mindre

Advokatfirmaet Fari ble etablert tilbake i 1975, og er Romerikets eldste advokatfirma. Kontoret har i dag 5 advokater som holder til sentralt på Jessheim. De tilbyr tjenester innenfor en rekke rettsområder, men har spesialisert seg innen eiendomsmegling, og foretar både salgs og oppgjørsoppdrag. Selskapet er medlem av Den Norske Advokatforeningen og Eiendomsadvokatenes servicekontor.

Advokat Beate Elvevold

 • Checkmark
  Stiftet i 2005
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Storgata 20, 2050 Jessheim

Les mindre

Advokat Beate Elvevold driver egen praksis ut i fra kontoret sentralt beliggende i Jessheim. Hun har lang fartstid, og har drevet egen praksis helt siden 2005. Hun tilbyr juridisk rådgivning innenfor en rekke rettsområdet som; Naborett, Arbeidsrett, Familierett, Barnevern og Arverett.

Advokat Nils Halaas

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1995
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Bekkestien 22, 2068 Jessheim

Les mindre

Advokat Nils Halaas startet opp advokatvirksomhet tilbake i 1993, og yter juridisk rådgivning og bistand innenfor en rekke rettsområder. Han har bred erfaring fra statlig og kommunal virksomhet, og har de siste 26 årene drevet privat praksis. Nils tilbyr juridisk rådgivning innenfor en rekke områder, blant annet; samboerkontrakter, fast eiendom, familierett, arbeidsrett, kontraktsrett, odelsrett, forretningsjus, strafferett, m.m. Han har kontorer sentralt på Jessheim.

Advokatfirmaet Nicolaisen & Co Jessheim

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2004
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Gotaasalleen 9, 2050 Jessheim

Les mindre

Advokatfirmaet Nicolaisen & CO ANS ble etablert i 1988. De er et mellomstort advokatfirma med engasjerte advokater og medarbeidere. De yter advokattjenester til privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, banker, organisasjoner, kommuner samt offentlige instanser, med primærområde i Oslo og Akershus. Selskapet har totalt 26 ansatte, og hovedkontoret ligger på Skjetten.

Bilde

Jessheim

De beste advokatfirmaene i Jessheim

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn en advokattjeneste i Jessheim

Vi vet at det kan være tidkrevende å lete manuelt etter den advokaten som passer best for saken sin. Derfor har vi sørget for å utvikle en enkel og gratis tjeneste for deg som søker etter advokat i Jessheim.

En advokat er nyttig å ha uansett hvilket juridisk område du trenger hjelp innen. Saken din kan for eksempel tilhøre rettsområder som familierett, arverett, arbeidsrett, erstatningsrett, konkursrett, strafferett eller personrett – for å nevne noe.

Du trenger bare opplyse oss om hvilket område advokaten skal holde til, hva slags rettsområde det gjelder, og annen nødvendig informasjon. Det tar ikke lang tid å fylle ut skjemaet.

Når skjemaet er klart, videreformidler vi dine opplysninger til de mest aktuelle advokatene i området. Det hele resulterer i at du mottar tre tilbud fra ulike advokatfirmaer eller advokater som kan hjelpe deg.

Kan du få gratis rettshjelp?

Her til lands er det mulig å få noe som kalles fri rettshjelp, noe som går ut på at staten dekker utgiftene du har til juridisk hjelp. Dette kan ordnes gjennom den såkalte rettshjelpsordningen, eventuelt bistandsadvokatordningen.

Noen forsikringer vil også kunne hjelpe deg med å få gratis advokathjelp. Husk at du som regel må ut med en spesifikk egenandel når du mottar gratis rettshjelp. Dette slipper du stort sett dersom inntekten er lavere enn 100 000 kr.

Du kan for eksempel få fri rettshjelp ved tvister med NAV, eller hvis du er så uheldig at du har blitt kastet ut av leiligheten eller fått sparken uten grunn.

Det er også slik at fri rettshjelp hovedsakelig ytes til personer med årsinntekt (brutto) som er lavere enn 350 000 kr. Det skal imidlertid presiseres at du – uansett inntekt eller formue – vil ha rett på fri rettshjelp i enkelte tilfeller. Dette gjelder saker som omhandler følgende ting:

 • Voldtekt
 • Tvungen psykisk helsevern
 • Voldsoffererstatning
 • Tvangsekteskap
 • Militærnekt
 • Barnevern
 • Uriktig straffeforfølgelse
 • Seksuelle overgrep

Motta juridisk hjelp i Jessheim: Tenk på dette

Hvis du trenger hjelp fra en advokat i Jessheim, er det lurt å tenke over hva slags krav du stiller til tjenestene. Ikke takk ja til det første og beste tilbudet du kommer over.

Du bør blant annet ha et budsjett du kan holde deg til. Advokattjenester koster ofte litt, og det kan derfor være nødvendig å planlegge økonomien dersom du ikke får fri rettshjelp.

Forsikre deg også om at advokathjelpen du mottar kommer fra en kompetent og erfaren advokat. Det beste er om han eller hun har erfaring innen saker tilsvarende din.

Fremgangsmåte: Slik finner du advokat i Jessheim

Det er enkelt å finne en advokat som kan hjelpe med din sak dersom du benytter tjenesten vår. Husk at tjenesten er gratis – og at du vil motta tre relevante tilbud fra dyktige advokater.

Dette kan spare deg for mye arbeid og tidsbruk. Bare velg det tilbudet som gir deg et best mulig juridisk utgangspunkt.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454