De beste advokatfirmaene i Halden

I Halden finnes det flere gode advokater som kan gi deg rettshjelp ved behov. Det er likevel såpass mange advokatfirmaer og -tjenester i området, at det er tungvint å skulle kontakte alle for å undersøke priser og egnethet.

Advokatfirmaet Dietrichson

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2020
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Borgergata 7, 1767 Halden

Les mindre

Dette advokatfirmaet har flere avdelinger og er et mellomstort firma. Firmaet er blant landets ledende innenfor strafferett, men dekker også flere rettsområder. Eksempler på disse er familierett, utlendingsrett, erstatningsrett og kontraktsrett.

Advokatfirma Wang & Holm-Olsen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2013
 • Checkmark
  7 ansatte
 • Checkmark
  Tollbugata 5, 1767 Halden

Les mindre

Advokatfirma Wang & Holm-Olsen er et lite advokatfirma med et kontor i Halden. De tar oppdrag for både privatpersoner og næringsdrivende. Rettsområdene de dekker inkluderer blant annet strafferett, konkursbo, dødsbo, fast eiendom og mye mer.

Advokatene i Borgergaten

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2019
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Borgergata 30, 1767 Halden

Les mindre

Advokatene i Borgergaten er et lite advokatfellesskap i Halden bestående av to advokater og en fullmektig. Selskapet dekker både rettsområder for privatpersoner og firmaer. Rettsområdene de dekker er også de fleste.

Bilde

Halden

De beste advokatfirmaene i Halden

Sist oppdatert: 4. januar 2024

Finn din advokat i Halden med vår tjeneste

Det er essensielt å finne en advokat som har spesialisert seg på det aktuelle rettsområdet du trenger hjelp med. Hvordan kan du finne en advokat i Halden som tilfredsstiller alle dine krav til kompetanse, pris og lignende?

Vi har utviklet en brukervennlig tjeneste for deg som er ute etter en dyktig advokat i Halden. Ved å oppgi grunnleggende informasjon om hva du trenger hjelp med, kan vi kontakte ulike advokater og samle inn gode tilbud.

Deretter vil du motta tre forskjellige tilbud på advokattjenester i Halden. Dette er en gratis tjeneste, så du kan anvende den enten du har stramt budsjett eller ikke. Vi mener at alle skal ha lik mulighet til å finne aktuelle forsvarere.

Kan du motta fri rettshjelp i Norge?

Dersom du har behov for forsvarer i en juridisk sak, kan du i enkelte tilfeller ha krav på gratis hjelp. Fri rettshjelp er en tjeneste som går ut på at myndighetene dekker advokatutgiftene dine. Det er flere faktorer som spiller inn når det skal avgjøres om du kvalifiserer for dette.

Fri rettshjelp kan for eksempel fås i saker som omhandler klager til NAV, saker vedrørende personskade, samt saker relatert til utkastelse. I de fleste tilfeller må du betale en egenandel, men dette slipper du dersom årsinntekten er lavere enn 100 000 kroner.

Det er også viktig å merke seg at en rekke saker innebærer at du får fri rettshjelp, helt uavhengig av årlig inntekt, eiendeler eller formue. Dette omfatter blant annet saker som er svært alvorlige. Saker i følgende rettsområder gir alle rett til gratis rettshjelp:

 • Tvangsekteskap
 • Militærnekt
 • Tvunget psykisk helsevern
 • Menneskehandel
 • Seksualforbrytelser
 • Barnevern
 • Voldsoffererstatning
 • Urettmessig straffeforfølgelse av individer

Også i diverse andre saker kan det unntaksvis gis støtte til gratis rettshjelp. Husk at hvis du har en forsikring som sikrer deg dekning av juridisk bistand, vil du ikke kunne kreve fri rettshjelp. Fri rettshjelp fås gjennom rettshjelpsordningen eller bistandsadvokatordningen.

Få nødvendig rettshjelp i Halden

Når du skal velge den beste advokaten til nettopp din sak og ditt rettsområde, gjelder det å tenke på visse faktorer. Du bør for eksempel vurdere hvor stort budsjett du har, dersom du ikke er kvalifisert for å motta fri rettshjelp.

Når du skal velge en advokat i Halden er det imidlertid ikke bare pris som er viktig å tenke over. Du bør blant annet vurdere hvorvidt advokaten har god kunnskap på det gjeldende rettsområdet for din spesifikke sak.

Det finnes advokater i Halden som har spesialisert seg på alt fra klagesaker hos NAV, til seksualforbrytelser, kjøpstvister, barnevernssaker, erstatningssaker og personskade. Du skal derfor føle deg trygg på at du kan få den hjelpen du trenger.

Fremgangsmåte: Slik finner du advokat i Halden

Leter du etter en advokat i Halden eller omegn? Du trenger heldigvis ikke søke manuelt hos Lovdata eller i Google for å finne en advokat som kan forsvare saken din.

Fyll ut skjemaet du finner på siden vår, og motta tre advokattilbud i løpet av kort tid. En kyndig advokat er bare noen tastetrykk unna.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454