De 10 best vurderte advokatfirmaene i Fredrikstad

Trenger du en advokat i Fredrikstad? Det er mange alternativer å velge mellom. På denne siden kan du begynne med å se en liste med de best omtalte advokatfirmaene i Fredrikstad. Send inn en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema, så vil du få tilbud fra flere advokater som er tilpasset ditt behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Advokatfirmaet Hohmann

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2018
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Stortorvet 1, 1607 Fredrikstad

Les mindre

Advokatfirmaet Hohmann tar saker innenfor rettsområdene fast eiendom, konkurs, arv, strafferett og styrearbeid. Firmaet har et kontor i Fredrikstad og er et lite advokatfirma. Hohmann bistår også en rekke byggefirmaer.

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1995
 • Checkmark
  9 ansatte
 • Checkmark
  Nygaardsgata 55, 1607 Fredrikstad

Les mindre

Dette er Østfolds største advokatfirma. Advokatfirmaet Ytterbøl & Co har kontorer i Fredrikstad, Halden, Sarpsborg og Moss. De dekker nesten alle rettsområder og bistår både det offentlige, privatpersoner og bedrifter.

Advokatfirmaet Bjørnebekk & Martinsen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2014
 • Checkmark
  5 ansatte
 • Checkmark
  Traraveien 7, 1605 Fredrikstad

Les mindre

Advokatfirmaet Bjørnebekk & Martinsen finner du i Fredrikstad Sentrum. De er et lite advokatfirma med tre advokater. Deres hovedfokus er saker fra NAV. Rettsområdene inkluderer barnevern, arbeidsrett, erstatningsrett, strafferett, trygderett og mer.

Advokatene i Lykkeberg

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1987
 • Checkmark
  8 ansatte
 • Checkmark
  Lykkeberg 2, 1606 Fredrikstad

Les mindre

Advokatene i Lykkeberg er et mellomstort kontorfelleskap i Fredrikstad. De dekker alle de viktigste rettsområdene. De tar også saker fra både privatpersoner og bedrifter. De legger spesielt vekt på god service og har lang erfaring i Fredrikstad.

Lex Advokater

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2017
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Toldbodbrygga 2, 1606 Fredrikstad

Les mindre

Lex Advokater fokuserer på forretningsjus. Klientene deres er alt fra offentlige organer til nystartede bedrifter. De er et lite firma og du finner kontoret deres i Fredrikstad på Tollbodbrygga.

Advokatfirmaet Bjørge, Skaaraas & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2002
 • Checkmark
  10 ansatte
 • Checkmark
  Torget 4, 1707 Sarpsborg

Les mindre

Advokatfirmaet Bjørge, Skaaraas & Co er et mellomstort advokatfirma i Fredrikstad. De bistår privatpersoner, bedrifter og det offentlige. De har ekstra kompetanse på områdene bygg, fast eiendom og lignende. Videre er de også ofte i retten.

Centrum Advokatkontor

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2007
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Nygaardsgata 7 A, 1606 Fredrikstad

Les mindre

Centrum Advokatkontor er et lite advokatkontor med et lokale i Fredrikstad. Rettsområdene de bistår sine klienter med er trygd, arbeidsrett, eiendom, arv, familierett, samlivsbrudd, bistand og straffesaker.

Advokatfirmaet Planke

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2005
 • Checkmark
  6 ansatte
 • Checkmark
  Freskoveien 9, 1605 Fredrikstad

Les mindre

Advokatfirmaet Planke er et lite advokatfirma i Fredrikstad. Men selv om de er et lite advokatfirma dekker de nesten alle rettsområder. De bistår også alt fra privatpersoner til det offentlige.

Bilde

De 10 best vurderte advokatfirmaene i Fredrikstad

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Tips til valg av riktig advokat i Fredrikstad

Fredrikstad er selve hjertet av Østfold, og byen har vokst til å bli en storby med årene. Sammen med Sarpsborg er Fredrikstad Norges 5. største tettsted, etterfulgt av Porsgrunn/Skien. Med dette følger selvfølgelig behovet for å ha advokater beredt til diverse saker. Det er derfor ingen overraskelse at de over 80,000 innbyggerne i Fredrikstad har et godt utvalg av advokater å velge mellom. Med tanke på den jungelen av valg som finnes, så er det derimot ikke bare enkelt å bestemme seg.

Skal du benytte deg av advokat i Fredrikstad, skjønner du raskt at valget kan være utfordrende. Noen advokater er for eksempel eksperter innenfor arbeidsrett, mens andre kanskje heller jobber mest med eiendomsrett. Det betyr at når du skal velge advokat i Fredrikstad, er du nødt til å være oppmerksom på hvilken spesialitet advokatbyrået også har innad.

Det er dessuten en god ide å se nærmere på den erfaringen advokaten også har. En ting er å utdanne seg innenfor et felt, men finner du en advokat i Fredrikstad som har hatt flere tidligere saker som ligner din, er det en stor fordel. Da vet du at de vil bruke mindre tid, og dermed være rimeligere. I tillegg er sjansen større for at advokaten vet hvordan en argumenterer godt i en slik sak.

Sist, men ikke minst, er selvfølgelig advokatpriser også noe du skal ta høyde for. Her er det verdt å merke seg at kostnadene kan variere helt fra gratis til høye timepriser. For enkelte oppdrag finnes det også fastpriser når det er fornuftig. Uansett skal du være obs på at advokaten må falle inn under det budsjettet du har til din disposisjon naturligvis.

3 uforpliktende tilbud på advokat i Fredrikstad

På denne siden kan du motta 3 tilbud på advokat i Fredrikstad som er helt gratis og uforpliktende. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet her på siden med enkel informasjon om din sak, samt din e-post. Da vil du innen kort tid altså motta 3 tilbud på din e-post fra advokater i Fredrikstad. Du får raskt responsen, og det gir deg en fin og enkel oversikt over 3 gode alternativer.

Her får du da altså muligheten til å sammenligne basert på flere faktorer, uten å oppsøke advokatene selv. Det er tross alt advokatene som sender deg tilbudene, og du trenger ikke reise i møter eller ta telefoner. Du slipper også å lete i potensielt timevis etter det riktige alternativet over Google. Skjemaet sørger for at du får en oversikt over 3 av de beste alternativene.

Vi hjelper deg å finne den perfekte advokaten

Få tilbud fra 3 forskjellige advokater. Helt gratis og uforpliktende

Du kan her for eksempel sammenligne de forskjellige advokatene i Fredrikstad på pris. Det er tross alt en faktor som er veldig vanskelig å få fatt på når du surfer på hjemmesidene til advokatene selv. Advokatbyråene sender deg nemlig deres timepris eller fastpris for oppdraget over e-post, etter at du har fylt ut skjemaet.

Det er viktig å bemerke seg at det er helt gratis og uforpliktende å motta tilbudene. Dermed trenger du altså ikke å forplikte deg til en konsultasjonstime eller lignende. Ønsker du å si nei til alle tilbudene står du fritt til det, og sier du ja til ett av dem, kan du selvfølgelig ignorere de to andre tilbudene.

I enkelte tilfeller kan du finne ut av at både en advokat i Fredrikstad ikke er passende, for helt spesielle saker for eksempel, eller at du ikke trenger en advokat en gang. Det finnes tross alt flere saker der en kan få beskjed av advokaten om at forlik nok er best. Dette vil du da få informasjon om ved tilbudene som sendes av advokatene.

Muligheter for gratis advokat i Fredrikstad

Det finnes flere muligheter for gratis advokat i Fredrikstad og på landsbasis generelt. Her er det alternativer slik som bistandsadvokatordningen, fri rettshjelp, og forsikringer som gjør at du potensielt kan få gratis advokat. Vi skal i avsnittene nedenfor se på hvordan du kan få gratis advokat i Fredrikstad, eller i det minste spare inn noen av kostnadene tilknyttet denne tjenesten.

Bistandsadvokat

Bistandsadvokatordningen er en ordning som er rettet mot særlig alvorlige saker, der offeret for eksempel har blitt utsatt for voldtekt eller overgrep. Overgrepene kan for øvrig både være fysiske og psykiske. Gjennom bistandsadvokatordningen kan offeret først og fremst kreve voldsoffererstatning direkte fra staten, fremfor å gå gjennom prosessen med å kreve inn pengene fra gjerningsmannen.

Videre er det slik at de aller fleste ofre i denne typen saker har rett på en bistandsadvokat. Dette er for å sikre at denne typen ofre ikke også skal ha den økonomiske byrden, i tillegg til andre byrder relatert til saken, når de ønsker å ta opp saken for retten. Spesielt viktig har for eksempel denne ordningen vært for å sikre at kvinner skal stå frem.

Det er dessuten viktig å bemerke at bistandsadvokat uansett er helt gratis i hjelpen med å anmelde forhold som relaterer til voldtekter, vold i nære relasjoner, og for eksempel menneskehandel. Videre er det i de alvorligste sakene vanlig at en får tilbud om gratis advokat gjennom hele saken, da fra anmeldelse til saksføring.

Fri rettshjelp i Fredrikstad

Du kan også få tilbud om fri rettshjelp i Fredrikstad under visse omstendigheter. Her er det først og fremst viktig å påpeke forskjellen mellom fritt rettsråd og fri saksføring. Førstnevnte sikrer deg gratis bistand fra advokaten utenfor rettssaken, da til å klargjøre saken. Sistnevnte sikrer deg gratis føring av selve saken i retten, der flere kostnader enn de fleste tenker over faktisk dukker opp.

Merk at det i noen saker vil være garantert fri rettshjelp, men at dette ikke skal blandes med bistandsadvokat heller. Et eksempel på en sak der fri rettshjelp er tilnærmet garantert, er for en tiltalt i en straffesak. I de aller fleste straffesaker vil den tiltalte motta gratis advokat i Fredrikstad, slik at han eller hun kan forsvare seg riktig.

Vanligvis er derimot fri rettshjelp best kjent for å være basert på inntekt og formue. Selve formålet med løsningen er tross alt at de med lavere inntekt og formue skal kunne få rettshjelp. Her er grensen på inntekt 350 000 kr i året, mens grensen på formue er på 150 000 kr i året. Det finnes derimot andre mer spesifikke regler som kan være verdt å se nærmere på også her.

Forskjellige forsikringer

Det finnes flere forskjellige forsikringer som dekker advokatkostnader. Enten du kjøper en bil med feil, eller får et hus med en rekke mangler, kan bilforsikring og boligforsikring potensielt dekke advokatkostnader ved krav. Det er nemlig ikke uvanlig at forsikringsselskapene vil inkludere denne typen forsikringer i avtalen, og det kan vise seg å være gull verdt.

Riktignok dekker forsikringen mest sannsynlig alle kostnader, men det vil også mest sannsynlig være en egenandel inne i bildet. Denne egenandelen er vanligvis på 5,000 kr, i tillegg til at en gjerne betaler en viss prosentsats av de totale saksomkostningene. Totalt sett lønner derimot disse forsikringene seg virkelig når sakene oppstår og advokatkostnadene hoper seg opp.

Vet du ikke hva din forsikring dekker? Da kan du forespørre dette hos forsikringsselskapet. Mange ganger tenker ikke engang over at forsikringen kan dekke advokatkostnader, men her er ofte advokaten raskt på ballen. De får tross alt pengene uansett, slik at det kan være lurt å spørre dem om de kjenner til at noen forsikringer potensielt kan dekke din sak.

Vanlige saker

Selv om det finnes flere forskjellige saker som kan behøve advokat i Fredrikstad, er det alltid noen gjengangere her på siden. Det er en stor fordel for deg, siden vi har satt mange i kontakt med tilbud fra advokater som har hjulpet dem. Dette hjelper også oss å sette de som fyller ut skjemaet i kontakt med de mest passelige alternativene i tiden fremover.

Ved søken etter advokat i Fredrikstad, kan det være alt fra en sak i arbeidet, til familierett og arv, og naturligvis også mer alvorlige voldssaker. Det er et bredt spenn i forskjellige saker som oppstår med behov for advokat i Fredrikstad, men alle saker er viktige. For å få best mulig sjanse til å vinne frem med sin sak, er det selvfølgelig viktig å finne riktig advokat.

Vi hjelper deg å finne den perfekte advokaten

Få tilbud fra 3 forskjellige advokater. Helt gratis og uforpliktende

Finn beste advokat i Fredrikstad

Hvordan kan du finne beste advokat i Fredrikstad? Et godt alternativ er å bruke skjemaet her på siden, om enn bare for en rask oversikt over hva som befinner seg av alternativer der ute. Vi sørger for at du får tilsendt tilbud som er helt uforpliktende og gratis fra gode advokater i Fredrikstad. Påfølgende er det helt opp til deg å velge og vrake i disse alternativene.

Du kan her som nevnt sammenligne på pris, noe som er en veldig viktig faktor. Det kan tross alt hende at ett av de billigste alternativene er best, men det anbefales aldri å velge på pris alene. Først og fremst bør du tross alt sjekke om du kan få en advokat utenfor ditt budsjett, dersom for eksempel fri rettshjelp eller forsikringer gjør seg gjeldende i å få prisen ned.

Sammenlign også på ekspertise og erfaring. Det viktigste er at du finner en advokat du tror kan hjelpe deg med å vinne frem og som du har god kjemi med!

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454