Advokat Elverum: De 5 beste advokatfirmaene i 2024

Trenger du en advokat i Elverum? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Elverum i 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og benytt vårt skjema for å bli matchet med gode advokater som passer din sak.

Advokatfirmaet Rustad og Borg

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2018
 • Checkmark
  5 ansatte
 • Checkmark
  Storgata 32, 2414 Elverum

Les mindre

Advokatfirmaet Rustad er et veletablert advokatfirma med kontor sentralt i Elverum. De bistår innenfor de aller fleste juridiske felt og har lang erfaring både innen strafferett og privatrettslige forhold. Advokat Helge Næss Rustad er fast oppnevnt forsvarer ved Sør-Østerdal tingrett og Eidsivating lagmannsrett. Deres oppdragsgivere er offentlige instanser, private selskaper og privatpersoner.

Advokatfirmaet Silkebækken Hagen

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2015
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Gamle Trysilveg 1, 2414 Elverum

Les mindre

Advokatfirmaet Silkebækken Hagen bistår både private og næringslivet med rådgivning, forhandlinger, og konfliktløsning. I tillegg driver de med eiendomsmegling. Selskapet dekker blant annet disse rettsområdene; arbeidsrett, familierett, eiendomsrett, arverett, erstatningsrett, strafferett, selskapsrett, m.m. Selskapet holder til sentralt på Elverum.

Advokatfirmaet Hartz & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2018
 • Checkmark
  7 ansatte
 • Checkmark
  Frustuvegen 1, 2408 Elverum

Les mindre

Advokatfirmaet Hartz & Co AS består av erfarne advokater og tilbyr juridisk bistand av høy kvalitet til både private og næringsdrivende klienter innenfor en rekke rettsområder. De har bred erfaring med å føre saker for retten og bistår også med mekling og forhandlinger før saken kommer opp for rettsapparatet med tanke på mulige løsninger med et godt resultat.

Advokat Ove Herman Frang

 • Checkmark
  Stiftet i 1995
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Gamle Trysilveg 6, 2414 Elverum

Les mindre

Advokat Ove Herman Frang driver egen praksis fra sentralt beliggende kontoret på Elverum. Han har drevet praksis siden 1995, og jobber til daglig som forsvarsadvokat. Han er en av tre faste forsvarere ved Hedmarken tingrett, og Eidsivating lagmannsrett.

Bilde

Advokat Elverum: De 5 beste advokatfirmaene i 2024

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn rettshjelp i Elverum

Vi vet at det noen ganger kan kreve mye research å finne en god advokat, og at det kan være vanskelig å sammenligne ulike tjenester. Dette er grunnen til at vi har laget en enkel advokattjeneste for deg!

Denne tjenesten gjør at du raskt, gratis og enkelt kan finne en egnet advokat i Elverum eller omegn.

Du trenger faktisk bare å fylle ut skjemaet på siden vår, og deretter vil du få tre forskjellige advokattilbud tilsendt. Enkelt og greit.

Har du rett på fri rettshjelp?

Visste du at du i enkelte tilfeller har rett på gratis advokat, noe som betyr at staten dekker kostnadene dine for sakførsel og rettsråd? Dette gjelder dog ikke i alle saker, og det settes ofte krav til at du ikke tjener mer enn en viss sum i året (350 000 kroner).

Du kan blant annet be om gratis rettshjelp i saker som handler om klager til NAV, eller i saker vedrørende utkastelse fra hjemmet og urettmessig oppsigelse fra jobben. Du må ofte betale en egenandel, men dette er du fritatt fra hvis du tjener under 100 000 kroner årlig.

Det er også viktig å være klar over at du i enkelte saker får rett på gratis rettshjelp uansett hvor lite eller mye du måtte ha i inntekt eller formue. Dette gjelder for det meste saker som er av mer alvorlig art. Her er noen av sakene hvor alle har rett på gratis advokat:

 • Tvangsekteskapssaker
 • Militærnektsaker
 • Saker om tvungen psykisk helsevern
 • Barnevernssaker
 • Saker vedrørende erstatning for voldsofre
 • Saker om seksuelle overgrep som voldtekt
 • Saker vedrørende straffeforfølgelse (urettmessig)
 • Menneskehandelsaker

Hvis du ønsker å benytte deg av fri advokathjelp, kan du ordne dette ved å anvende rettshjelpsordningen. Det er også mulig å bruke den såkalte bistandsadvokatordningen, eller enkelte forsikringer.

Få advokathjelp i Elverum

Det er enkelt å finne en advokat som kan gi deg rettshjelp i Elverum eller nærliggende områder. Det gjelder bare å vite hva du er på jakt etter. Finn for eksempel ut hva advokaten kan koste, og hvor mye erfaring han eller hun skal ha.

Enkelte advokater er mer profilerte og erfarne enn andre. Disse koster gjerne mer også. Finn en advokat som matcher dine krav, enten det handler om erfaring, pris eller ekspertiseområde. Se oversikt over de best rangerte advokatfirmaene her.

Hvordan kan du finne riktig advokat i Elverum?

Så snart du har levert inn (og fylt ut nødvendig informasjon i) skjemaet på denne siden, vil vi ta oss av advokatsøket. Vi videreformidler din unike forespørsel til flere aktuelle advokater i området.

Du kan sammenligne de tre tilbudene som mottas fra ulike advokater. Finn ut hvilken som lever opp til dine forventninger og krav, og få den rettshjelpen du behøver.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454