De 3 beste advokatfirmaene i Egersund

Ser du etter en advokat i Egersund? Her finner du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Egersund i 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og benytt vårt skjema for å bli matchet med gode advokater som passer din sak.

Advokatfirmaet Stangeland

 • Checkmark
  Stiftet i 2005
 • Checkmark
  3 ansatte
 • Checkmark
  Johan Feyers gate 2, 4370 Egersund

Les mindre

Advokatfirma Stangeland eies og drives av advokat Alv Stangeland. Han tilbyr grundig og effektiv juridisk bistand innenfor en rekke rettsområder, men med særlige oppdrag med; familierett / arv og fast eiendom. Advokat Stangeland har drevet alminnelig praksis siden 1995 og har lang erfaring med prosedyre for alle domstoler.

Advokatene Jensen & Bilstad

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2005
 • Checkmark
  4 ansatte
 • Checkmark
  Nytorget 5, 4370 Egersund

Les mindre

Advokatene Jensen & Bilstad er et kontorfellesskap bestående av advokat Svein Erling Jensen, og advokat Sigvart Bilstad. De kan tilby juridisk bistand innen de fleste rettsområder, og kan også tilby spisskompetasne innenfor eiedomsmegling. Kontorfellesskapet holder til sentralt i Egersund.

Stokkeland Advokat

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2002
 • Checkmark
  5 ansatte
 • Checkmark
  Storgaten 39, 4370 Egersund

Les mindre

Asbjørn Stokkeland startet Advokat Stokkeland tilbake i 1980. I dag er de Dalanes største advokatkontor, og det naturlige valget når du trenger råd og hjelp. Selskapet består i dag av 5 advokater som jobber lokalt, regionalt, og har oppdrag over hele landet. De tilbyr juridisk rådgivning innenfor en rekke rettsområder, både til privatpersoner og næringslivet.

Bilde

De 3 beste advokatfirmaene i Egersund

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn rettshjelp i Egersund – helt enkelt

En advokat i Egersund er bare noen få tastetrykk unna hvis du benytter deg av gratistjenesten vår. Prosessen er dessuten veldig enkel – for du trenger kun legge inn den aller mest nødvendige informasjonen i skjemaet før det sendes inn.

Vi vil formidle opplysningene om saken din til advokater med ekspertise på rettsområdet, enten det er snakk om arverett, familierett, kjøpsrett, forsikringsrett eller noe annet. Dette ender opp med at du mottar tre relevante tilbud fra egnede advokater i Egersund.

Sjekk mulighetene for gratis advokat

Siden advokater ofte har en relativt høy timepris, kan du spare en del penger om du har krav på fri rettshjelp. Ordningen med gratis advokathjelp ytes av staten, og er der for at alle skal kunne motta nødvendig juridisk bistand ved behov.

Staten kan hjelpe deg som tjener mindre enn 350 000 kr i året med fri rettshjelp. Det vil gjerne være en egenandel som må dekkes selv, men du unndras fra dette om inntekten er lavere enn 100 000 kr i året.

Fri rettshjelp via staten kan benyttes på for eksempel klagesaker rettet mot instanser som NAV. Det kan også være nyttig med fri rettshjelp dersom du har blitt avskjediget fra arbeidsplassen uten skjellig grunn, eller om du kastes ut av utleier.

Det er også noe som kalles bistandsadvokatordningen. Dette er noe som gjelder for alle, og baseres ikke på inntekt. Denne formen for gratis rettshjelp kan hjelpe deg dersom du har blitt utsatt for kriminalitet. Eksempler på slike saker kan være:

 • Tvangsekteskap
 • Voldsoffererstatning
 • Tvungent psykisk helsevern
 • Voldtekt eller andre seksuelle overgrep
 • Nektet utførelse av militære aktiviteter
 • Straffeforfølgelse uten rettslig grunnlag
 • Menneskehandel
 • Barnevernssaker

Få advokathjelp i Egersund: Noen tips

Dersom du leter etter en god advokat i Egersund (eller andre steder for så vidt), er det greit å sette noen kriterier. For det første må du vite at budsjettet ditt kan håndtere advokatutgiftene, siden timeprisen til advokater kan være høy.

For det andre bør du forhøre deg med advokaten eller andre hvorvidt du faktisk har behov for advokat. Enkelte saker lønner det seg å løse via forlik med motparten. Husk at det er en viss prosessrisiko ved å involvere rettsvesen eller advokater.

Det er dessuten viktig at advokaten har ekspertise i saken du trenger hjelp med.

Slik finner du effektivt advokater i Egersund

Ved å benytte deg av tjenesten vi tilbyr, trenger du ikke vurdere hvorvidt advokaten har kvalifikasjoner til å gi deg juridisk hjelp. Kun kvalifiserte advokater tar kontakt.

Du vil også spare mye tid og arbeid, siden du slipper å søke aktivt etter advokater i Egersund på egen hånd. Du trenger kun å velge ut den som passer deg best.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454