De 3 beste advokatfirmaene i Bryne

Se vår liste over de best omtale advokatfirmaene i Bryne. Du kan velge hvilket som passer for deg eller be om å motta tilbud fra 3 advokater til din sak. Det er gratis og uforpliktende å motta tilbud.

Advokatfirmaet Lima

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2000
 • Checkmark
  1 ansatte
 • Checkmark
  Jernbanegata 4, 4340 Bryne

Les mindre

Advokatfirmaet Lima er et advokatfirma som prioriterer tilgjengelighet, hurtig saksbehandling og best mulig bistand. Det ytes bistand til både privatpersoner og bedrifter innen sentrale rettsområder som; avtale og kontraktsrett, arbeidsrett, inndrivelse, arv og tvister, fast eiendom, barne- og familierett. Selskapet drives av advokat Harald Lima som har lang erfaring med egen praksis.

Advokatfirmaet Haver & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2016
 • Checkmark
  9 ansatte
 • Checkmark
  Hetlandsgata 9, 4340 Bryne

Les mindre

Haver Advokatfirma tilbyr forretningsjuridiske tjenester til næringsliv, kommuner, offentlige etater og privatpersoner. Vi har vært i drift siden 1908, og har vårt hovedkontor i Stavanger. Med ni medarbeidere på Bryne er vi den største tilbyder av forretningsjuridiske tjenester på Jæren.

Jæradvokatene

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2011
 • Checkmark
  5 ansatte
 • Checkmark
  Hetlandsgata 5, 4344 Bryne

Les mindre

Jæradvokatene AS består av advokatene Olav Hetland, Liss Byrkjedal og Tom Erik Vestrheim. De har lang og relevant erfaring fra privat og offentlig sektor. I tillegg har advokatene opparbeidet seg solid erfaring relatert til juridiske problemstillinger innen blant annet fagområdene; arv og skifte, barn- omsorg og samvær, bygg- og entrepriserett, fast eiendom, ekspropriasjon og skjønn, m.m.

Bilde

De 3 beste advokatfirmaene i Bryne

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Slik finner du advokater i Bryne

Det kan ta lang tid å lete seg fram til beste rettshjelp i Bryne manuelt. Det å benytte seg av Google og andre søketjenester fungerer kanskje greit, men det er vanskelig å skaffe seg nødvendig oversikt.

Uansett hva slags rettsområde saken din tilhører, er det grunnleggende å finne en advokat med god erfaring på det gjeldende området.

Hvis du vil finne en advokat i Bryne på en mer effektiv måte, er tjenesten vår midt i blinken. Bare legg inn nødvendige opplysninger (som angitt) i skjemaet.

Vi videreformidler dine ønsker til ulike advokater i Bryne, og du vil til slutt motta tre gode tilbud fra advokater i nærheten. Tjenesten er også gratis.

Hva med fri rettshjelp?

Det er meget mulig at saken din kvalifiserer for fri rettshjelp. For å kunne få dette kan du ikke tjene mer enn 350 000 kroner i året. Du kan da få dekket deler av eller hele kostnadene som går til rettshjelp fra staten.

Hvis inntekten din ikke overstiger 100 000 kroner, kan du til og med slippe å betale egenandel. Når det kommer til gratis advokathjelp, kan du få hjelp til alt fra urettmessig oppsigelse fra arbeidsplassen, til klagesaker i NAV-systemet eller utkastelse.

Noen saker vil gi samtlige nordmenn rett på fri rettshjelp. Det skyldes stort sett at den juridiske saken er mer alvorlig, som for eksempel relatert til menneskehandel eller barnevern. Her kan du se hvilke saker staten dekker økonomisk:

 • Menneskehandel
 • Barnevern
 • Tvangsekteskap
 • Straffeforfølgelse uten skjellig grunn
 • Voldtektssaker og seksuelle overgrep
 • Psykisk helsevern av tvungen art
 • Militærnekt
 • Voldsoffererstatning

Motta best mulig rettshjelp i Bryne

For at advokathjelpen du får skal være så god som overhodet mulig, er det et smart trekk å sjekke advokatens kompetanseområde. Når du leter etter en advokat i Bryne eller andre steder, vil du fort se at ulike advokater spesialiserer seg på ulike felt.

Det er i tillegg lurt å sammenligne priser hos ulike advokater i området. Har du ikke tilgang på fri rettshjelp, er det nemlig slik at advokatutgifter må betales selv.

Husk at noen forsikringer kan dekke deler av kostnadene dine til rettshjelp.

Rettshjelp i Bryne? Slik går du fram

Når du benytter tjenesten vår, vil du raskt få tilbud fra tre unike advokattjenester i Bryne. Dette er advokater med kompetanse innen ditt rettsområde, enten det er snakk om bilkjøp, forsikringstvister, uenigheter rundt arv eller boligkjøp.

Det eneste du trenger å gjøre, er å velge den advokaten i Bryne som passer deg aller best. Her vil kanskje både pris og advokatens grad av erfaring spille inn. Det viktigste er at du får den rettshjelpen som passer best for akkurat deg og din unike sak.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454