De 3 beste advokatfirmaene i Arendal

På utkikk etter en advokat i Arendal? Her ser du en oversikt over de best vurderte advokatfirmaene i Arendal i 2024. Les mer om de ulike advokatfirmaene og benytt vårt skjema for å bli matchet med gode advokater som passer din sak.

Advokatfirmaet Knutsen & Hoel

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2017
 • Checkmark
  2 ansatte
 • Checkmark
  Havnegaten 3, 4836 Arendal

Les mindre

Advokatfirmaet Knutsen & Hoel kombinerer engasjement med sterk faglig og etisk kompetanse for å gi deg den beste rådgivning og service. De yter juridisk bistand innenfor en rekke fagområder til både privatpersoner og små bedrifter, som blant annet; barnevern, barnefordeling, familie og samliv, trygderett / NAV-saker, bistandsadvokat, forsvarer, m.m. Selskapet holder til sentralt i Arendal.

Advokatfirma Haakstad & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 2005
 • Checkmark
  10 ansatte
 • Checkmark
  Kirkegaten 2A, 4836 Arendal

Les mindre

Advokatfirma Haakstad & Co DA er et moderne advokatfirma som tilbyr allsidig juridisk bistand til næringsliv, privatpersoner og offentlige myndigheter. Firmaet ble etablert i 2005, og bygget opp til å bli ett av de største advokatfirmaene på Sørlandet. De er i dag 7 advokater og 3 ansatte i stab. Selskapet bistår med rådgivning og tvisteløsning, og tilstreber å være løsningsorienterte og kostnadsbevisste, samt å sikre deres klienter helhetlige og praktiske løsninger.

Advokatfirma Hald & Co

Bilde
 • Checkmark
  Stiftet i 1969
 • Checkmark
  19 ansatte
 • Checkmark
  Torvet 3, 4836 Arendal

Les mindre

Advokatfirma Hald er et av Sørlandets største advokatfirmaer. De bistår næringsliv, det offentlige og privatpersoner. Alt de leverer skal holde en høy faglig standard. For å sikre dette legger de vekt på å ha ansatte med spisskompetanse innen sine fagfelt. De kombinerer dette med erfaring og bransjeforståelse, slik at du som klient skal få de riktige rådene. Advokatene har erfaring fra bl.a andre velrenommerte advokatfirmaer, domstolene og næringslivets organisasjoner.

Bilde

De 3 beste advokatfirmaene i Arendal

Sist oppdatert: 31. desember 2023

Finn gode advokater i Arendal

Vi har tjenesten for deg som søker etter en advokat i Arendal. Istedenfor å manuelt tråle seg gjennom ulike nettsider, kan du la tilbudene sendes direkte til deg. Slik kan du potensielt spare mye tid – men også arbeid.

Så, hvordan fungerer denne tjenesten? Den er veldig enkel. Det eneste som kreves av deg, er at du fyller ut skjemaet du finner på denne siden. Dette er en kjapp prosess.

Vi vil så matche din unike advokatforespørsel med forskjellige kandidater som har nødvendig kompetanse. Du vil deretter få tre tilbud. Enkelt, stressfritt og raskt.

Har du rett på gratis advokathjelp?

Dersom du ikke tjener mer enn 350 000 kroner i løpet av et år, kan du være kvalifisert til å få fri rettshjelp. Hva betyr det? Fri rettshjelp er en statlig støtteordning, og finnes for at alle skal kunne få juridisk hjelp når de virkelig trenger det.

Merk deg at du kanskje må betale en egenandel. Tjener du imidlertid mindre enn en viss sum, nærmere bestemt 100 000 kr, kan du slippe dette.

Gratis advokathjelp kan blant annet være til hjelp for deg som har blitt kastet ut av utleieren din uten god nok grunn. Du kan også bruke fri rettshjelp i enkelte klagesaker – for eksempel mot NAV. Ellers benyttes ofte fri rettshjelp når du blir avskjediget uten grunn av jobben.

Visste du at du i noen tilfeller kan få gratis advokathjelp gjennom bistandsadvokatordningen? I disse tilfellene vil ikke inntekten din være avgjørende. Dette er nemlig noe alle har rett på. Som regel gjelder dette i saker der den du har blitt utsatt for tvangsekteskap, overgrep, voldtekt, rettsforfølgelse, vold eller tvungent psykisk helsevern.

Trenger du rettshjelp i Arendal? Husk dette

Enten du bor i Arendal eller andre steder, er det lurt å ikke velge den første og beste advokaten du kommer over. Husk at advokaten bør ha gode anmeldelser fra andre klienter, riktig ekspertise og en overkommelig pris.

Pris er spesielt avgjørende når du ikke har krav på gratis rettshjelp. Husk imidlertid på at du kan få dekket noen av advokatkostnadene dersom du har en forsikring som dekker slikt. Se en oversikt over forskjellige advokatfirmaer i Norge her.

Hvordan du kan finne advokater i Arendal

Siden vår tjeneste sørger for at advokatene som tar kontakt med deg har korrekt ekspertise, trenger du ikke bekymre deg for dette.

Når du mottar tre tilbud fra ulike advokater i Arendal, trenger du stort sett bare å sammenligne pris og erfaring. Slik finner du enkelt den rettshjelpen du har behov for, enten det er snakk om arverett, strafferett, erstatningssaker, forsikringssaker eller kjøp av bil.

Advokatmatch er en tjeneste levert av Lead Service AS

Org. nr. 922 997 454