Om oss

AdvokatMatch.no er en tjeneste som matcher mennesker som trenger advokat med de rette advokatene. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for både den som søker en advokat og advokatene selv.
Ved at du som privatperson eller næringsdrivende får tilbud fra forskjellige advokater vil dette forenkle prosessen med å lete etter den rette advokaten betraktelig. Det vil også skape gjennomsiktighet, i det du vil kunne sammenligne ulike advokater i forhold til pris og ekspertise.

Advokatene som benytter våre tjenester vil på samme side slippe prosessen med å finne tilbudene som passer best for dem. Ved at vi innhenter forskjellige saker fra forskjellige mennesker, vil hver enkelt advokat enkelt kunne velge blant de oppdragene som passer dem best.

Enten du er advokat eller leter etter en advokat er hovedmålet med vår tjeneste å spare deg tid. Vi har til en hver tid et team som jobber for at dette skal skje smidigst, raskest og så enkelt mulig.

Dersom du leter etter en advokat eller selv er en advokat som vil benytte deg av tjenesten vår er det bare å ta kontakt med oss gjennom denne siden. Vi håper du får nytte av tjenesten vår.  

Takk for at du sendte inn en henvendelse. Du vil bli kontaktet av 3 forskjellige advokater innen kort tid