Om oss

AdvokatMatch.no er en tjeneste som matcher mennesker som trenger advokat med de rette advokatene. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for både den som søker en advokat og advokatene selv. Tjenesten driftes av teamet i Lead Service AS.

Ved at du som privatperson eller næringsdrivende får tilbud fra forskjellige advokater vil dette forenkle prosessen med å lete etter den rette advokaten betraktelig. Det vil også skape gjennomsiktighet, i det du vil kunne sammenligne ulike advokater i forhold til pris og ekspertise.

Advokatene som benytter våre tjenester vil på samme side slippe prosessen med å finne tilbudene som passer best for dem. Ved at vi innhenter forskjellige saker fra forskjellige mennesker, vil hver enkelt advokat enkelt kunne velge blant de oppdragene som passer dem best.

Enten du er advokat eller leter etter en advokat er hovedmålet med vår tjeneste å spare deg tid. Vi har til en hver tid et team som jobber for at dette skal skje smidigst, raskest og så enkelt mulig.

Dersom du leter etter en advokat eller selv er en advokat som vil benytte deg av tjenesten vår er det bare å ta kontakt med oss gjennom denne siden. Vi håper du får nytte av tjenesten vår.  

Fordeler med å bruke Advokatmatch

Det er flere fordeler med å benytte seg av advokatmatch.no sin tjeneste. For det første vil du slippe å lete rundt etter advokater. Dette kan være en vanskelig oppgave, hvilket kan ende opp med at du velger den første og beste. Fyller du ut skjemaet på vår side vil du få tilbud av 3 forskjellige advokater, og sparer dermed mye tid.

Tjenesten er naturligvis helt gratis og uforpliktende slik samtalen du vil ha med de forskjellige advokatene kun vil være en innledende samtale. Her vil du også enklere kunne finne ut av om du burde benytte deg av en advokat i saken eller ikke.

Fordelen med å få 3 forskjellige tilbud er at du enklere kan sammenligne advokatene, særlig i forhold til pris og erfaring. Advokatene velger selv å kontakt deg dersom de mener de har kompetanse til å utføre oppdraget, slik at alle tilbud du får vil være tilpasset din unike sak.

Finn riktig advokat

Det finnes utrolig mange forskjellige advokater der ut, og det er vanskelig å vite hvilke alternativer du har. De fleste advokater er gjerne best på visse områder, enten det er kontraktsrett, voldsoffererstatning, boligrett, familierett, bilsaker eller lignende.

Dermed gjelder det å finne advokater som har erfaring innenfor rettsområdet du trenger hjelp med. Gjør du ikke dette vil du som oftest ha mindre sjanser til å vinne frem med dine krav.

En måte å finne advokater med erfaring innenfor rettsområdet du trenger hjelp med er å fylle ut skjemaet på vår side. Gjør du dette vil vi i advokatmatch gjøre det vi kan for å matche henvendelsen din med 3 advokater nær deg, som har erfaring innenfor det aktuelle rettsområdet.