Advokat Anders Kjøren

Advokat Anders Kjøren har høy kompetanse og bred erfaring innen flere juridiske områder. Han har et bredt kundespekter som inkluderer privatpersoner, næringsliv og offentlige aktører. Kontoret finner du på Steinkjer i Trøndelag. 

Advokat Anders Kjøren

Advokat Anders Kjøren opprettet egen advokatpraksis i 2019 og holder til ved Amfi Steinkjer. Kjøren har høy kompetanse og betydelig prosedyreerfaring. Kundene består av det offentlige, aktører i næringslivet og privatpersoner.

  • Stiftet i 2019
  • 1 ansatte
  • Svein Jarls gate 2, 7713 Steinkjer

Om Advokat Anders Kjøren

Kjøren opprettet advokatpraksisen Advokat Anders Kjøren i 2019. Han har flere faste oppdrag som bistandsadvokat i Inntrøndelag tingrett, samt fast samarbeid med banker i området. Spesialområdene til Kjøren inkluderer blant annet arbeidsrett, barnevern, insolvensrett og skatter og avgifter. Du finner kontoret rett ved Amfi Steinkjer i Svein Jarls gate.

Spesialområder

Advokat Anders Kjøren har høy kompetanse innen rekke felt. Kjøren har bred erfaring innen straffesaker og strafferett, både som forsvarer og bistandsadvokat. Du kan selv velge hvilken forsvarer du vil ha, og i de fleste tilfeller blir kostnadene dekket av det offentlige.

Kjøren har også høy kompetanse innen arbeidsrettslige spørsmål, og han kan bistå både arbeidsgivere og arbeidstakere. Det kan oppstå mange problemstillinger i arbeidslivet der det er nødvendig å få hjelp av en advokat, blant annet sluttavtaleforhandlinger, varsling, oppsigelse og arbeidskonflikter.

Juridiske saker i forbindelse med skilsmisse, barnefordeling og samlivsbrudd kan være svært krevende. Kjøren har bred kompetanse ved økonomisk oppgjør, samværssaker og barnevernssaker, samt mobbing og andre tvister som er forbundet med utdanning.

Advokat Kjøren har også inngående kjennskap til kontraktsrett for både privatpersoner og det offentlige. Det er helt uunnværlig med kunnskap om lover og regler for å sette opp kontrakter på riktig vis, og Kjøren kan bistå dere gjennom hele prosessen. Andre spesialområder inkluderer både erstatningsrett og eiendomsrett. 

Priser

Prisen avhenger av sakens kompleksitet og andre faktorer. Det er ofte umulig å kunne sette en pris uten videre opplysninger. Vi anbefaler å ta kontakt med advokat Kjøren for et uforpliktende og gratis tilbud.